Στοίχημα : Σφραγίζει την Ευρώπη η Σπόρτινγκ

0

Δεν έχει πολλές αναμετρήσεις το κουπόνι της Παρασκευής, οπότε θα αρκεστούμε σε χαλαρό βηματισμό. Χθες δυστυχώς δεν πέρασε η δυνατή και βασική απόδοση με την Βαλένθια, αφού ήταν “φάντασμα” την έδρα της Εϊμπάρ, που κέρδισε 1-0 και έτσι δεν επαληθεύτηκε το Χ2 και οβερ 1.5 γκολ. Σήμερα πάμε λίγο πιο δίπλα και το βασικό σημείο εντοπίζεται στην Πορτογαλία.

Μπελενένσες- Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Σε ουδέτερη έδρα αγωνίζεται η Μπελενένσες και η Σπόρτινγκ έχει ακόμα ένα συν στην προσπάθεια που θα κάνει για “2”.

Με νίκη ουσιαστικά θα κλειδώσει την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν και στο τελευταίο παιχνίδι με την Τοντέλα, όπου επικράτησε εντός έδρας με 2-0 έδειξε σημάδια ανάκαμψης, πανηγυρίζοντας την 2η σερί νίκη της.

Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν στο “σπίτι” της Πάσος Φερέιρα, αλλά ηττήθηκαν με 2-1, αφού έχουν προβλήματα στην άμυνα και δύσκολα κρατούν ανέπαφη την εστία τους. Απέχουν 6 πόντους από τις επικίνδυνες θέσεις, δύσκολα θα “ανοιχτεί”, αλλά και δύσκολα θα αντέξει.

Θα ποντάρουμε στην πιο ποιοτική Σπόρτινγκ, που δύσκολα θα λυγίσει από την “Μπέλε”. Πάμε στο Χ2 και οβερ 1.5 γκολ στον αγώνα στον Stoiximan


Κιέβο- Σπέτσια

Σημαντικό παιχνίδι για αμφότερους, αφού κυνηγούν τα πλέι-οφ ανόδου της Β΄Ιταλίας και γενικά διαθέτουν αξιόλογα και ποιοτικά σύνολα.

Η Σπέτσια βέβαια είναι πιο ψηλά και δύσκολα θα χάσει την επαφή με τις θέσεις των μπαράζ, ενώ πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της επί της Έμπολι με 1-0, στο πρώτο ματς μετά την πανδημία.

Η Κιέβο έφερε ισοπαλία στην έδρα της ισχυρής Κροτόνε (1-1) και απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ματς είναι πολύ σημαντικό και αν το χάσει θα χάσει και έδαφος για τον στόχο της. Θέλει πάση-θυσία να πάρει αποτέλεσμα, όπως άλλωστε και η Σπέτσια. Το παιχνίδι θα είναι οριακό, αλλά ίσως στο δεύτερο μέρος η Κιέβο να πάρει ρίσκα. Πάμε στα 2-3 γκολ στην Bet365

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ανδρέας Κουραχάνης «έσταζε μέλι» για τον Παναιγιάλειο, ανέλυσε την…
Cresta Posts Box by CP