“Απόδραση” από την Ροδιά ο Πανιώνιος/Αχιλλέας!

0

Σπουδαίας σημασίας “διπλό” σημείωσε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς στο γήπεδο της Ροδιάς εις βάρος του Απόλλωνα Συνοικισμού/Αιγίου με 2-1.

Η ομάδα του Αλέκου Ψαλτάκη έφτασε τις 3 νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά το σημαντικό γεγονός έγκειται στο ότι επικράτησε εκτός έδρας απέναντι σε μία ομάδα, που έχει τον ίδιο στόχο με τους “κυανέρυθρους”, δηλαδή την παραμονή στην Α΄ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26′ με τον Βετούλα, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς σε απόλυτη ισορροπία στο 33′, χάρη σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καρβούνη. Στο 62′ ο Μπαρδούσης πλάσαρε εύστοχα τον Παπαδημητρόπουλο και χάρισε ένα “χρυσό τρίποντο” στην ομάδα του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Απόλλων (Παλαιολογόπουλος):  Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς, Μπακατσέλος, Παπαβραμόπουλος, Βερβέρογλου, Κοτσαύτης (79′ Μπακρόζης), Κόρδας, Θεοτοκάτος, Μητρόπουλος, Καρβούνης, Χένρι

Πανιώνιος (Ψαλτάκης): Τσάκωνας, Μπάκας, Σαριδάκης (82′ Τσούτσης), Τούσης, Βετούλας, Δημητρόπουλος, Μπαρδούσης, Βλαχάκης, Μπουχάγιερ (67′ Ανδρεόπουλος), Δεπούντης (90′ Κάππας), Λάζαρης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Σπάρτακος πέτυχε σπουδαία νίκη την περασμένη Τετάρτη για την…
Cresta Posts Box by CP