Αστέρας Τσουκαλείκων-Τριταιϊκός 1-0: Επιστροφή στα “τρίποντα”!

0

Μετά από τις διαδοχικές αποτυχίες κόντρα στην Θύελλα Πατρών και τον Φωστήρα Οβρυάς, ο Αστέρας Τσουκαλείκων επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών, καθότι έκαμψε την αντίσταση του Τριταιϊκού με 1-0 και έτσι παρέμεινε στο -2 από τον Φωστήρα Οβρυάς και στο +4 από τον Αχαιό Σαραβαλίου στην μάχη της ανόδου.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 45′, με κεφαλιά του Γιώργου Σολωμού, που έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η ομάδα του Βύρωνα Καραβία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, για να προηγηθεί, αλλά ο Θεοδωρακόπουλος δεν πλάσαρε σωστά τον Μηνά, έπειτα από σφάλμα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε ο Γιώργος Παρασκευάς. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Τζόλας, Μητρόπουλος και Βλαχάκης, ενώ στην αντίπερα όχθη προσπάθησαν οι Τασιόπουλος και Κατριμπούζας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ (Φ.Σχοινάς): Μηνάς, Μητρόπουλος, Κολαίτης, Κατριμπούζας (67′ Κολαίτης), Τσαλαμιδάς, Βλαχάκης, Καραχάλιος (80′ Συνοδινός), Τζόλας, Κότσα, Παρασκευάς, Τζάφα, Σολωμός (75′ Γραβάνης)

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ (Β.Καραβίας): Μαργαλιάς, Τασιόπουλος, Νικολακόπουλος, Β.Καραβίας, Παπασπυρόπουλος (59΄Α.Καραβίας) Κατριμπούζας, Χριστόπουλος (81΄Βγενόπουλος), Στεργιόπουλος, Σωτηρίου, Θεοδωρακόπουλος, Μπαζάρογλου (76΄Ασημακόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλο "διπλό" σημείωσε η Δόξα Χαλανδρίτσας, αφού πέρασε από το…
Cresta Posts Box by CP