Α1 ΕΣΚΑΗ: Ο απόηχος της 2ης αγωνιστικής

0
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η 2η στροφή στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας.

Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά σημεία της εβδομάδας, που αξίζει να κρατήσουμε.

Ο MVP: Ο Σταύρος Κωνσταντινόπουλος ήταν εκπληκτικός στο μεγάλο “διπλό” της Δύμης επί της Ολυμπιάδας με 66-58. Σημείωσε 18 πόντους και προκάλεσε μεγάλη “ζημιά” στην ρακέτα των “πορτοκαλί”

Ο Προπονητής: Ο Δημήτρης Μαντάς κάνει μεθοδική δουλειά στον πάγκο της Δύμης και η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας παίζει ψυχωμένο μπάσκετ με “όπλο” την άμυνα. Κάτι παρόμοιο έπαιξε και στη μεγάλη νίκη επί της Ολυμπιάδας.

Η Νίκη: Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής η ΕΑ Παραλίας λύγισε τον Πυρσό με 67-61 και έκανε το 2/2, κερδίζοντας ένα δύσκολο αντίπαλο.

Το + της αγωνιστικής: Η ΕΑΠ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Φαέθωνα Αντιρρίου και ο Λάμπρος Φραγκισκάτος έχει κάνει τρομερή δουλειά με τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες της ιστορικής ομάδας.

Το – της αγωνιστικής: Ο Πανωλενειακός ταλαιπωρειται από αγωνιστικά προβλήματα και δεν αγωνίστηκε στην Πάτρα με τα Αραχωβίτικα/Ακταίο. Μάλλον αποχωρεί από το πρωτάθλημα, γεγονός δεδομένα αρνητικό.

Το γεγονός: Αστέρας Τέμενης, Κεραυνός Αιγίου και Αγυιά νικησαν με μεγάλες διαφορές και χωρίς να “ιδρώσουν” τους Απολλωνιάδα, Ηφαιστο Αιγίου και Ανδραβίδα αντίστοιχα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά από καιρό αναζητήσεων ο Τριταιϊκός/ΑΟ Τριταίας βρήκε νέο τεχνικό.…
Cresta Posts Box by CP