Πάτρα 2005: Η τιμωρία για τον Χύσα, τι ισχύει για τα επόμενα ματς

0
Ο Όριεν Χύσα καλείται να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό, αφού βγήκε η ετυμηγορία για το επεισόδιο στο ματς της ομάδας του (Πάτρας 2005) με τον Ηρακλή Πατρών.

Θυμίζουμε ότι είχε γρονθοκοπήσει τον διαιτητή του αγώνα της πρεμιέρας των πλέι-οφ της Β κατηγορίας, Χ.Πετρόπουλο.

Στα επόμενα ματς της ομάδας με Αχιλλέα Καμαρων και ΑΕ Αιγίου θα σφυρίζουν διαιτητές που δεν ανήκουν στον Σύνδεσμο Αχαΐας.

Η ανακοίνωση της τιμωρίας:

Με την υπ’ αριθμ. 28/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος του HYSA ORJEN, ποδοσφαιριστή του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου ΠΑΤΡΑ 2005 ΑΕ, διοικητικό πρόστιμο ύψους δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 € ) για σοβαρή περίπτωση τέλεσης επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνάντησης μεταξύ των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΤΡΑ 2005 ΑΕ στο Ενωσιακό γήπεδο Αγυιάς Πατρών, στις 28-4-2024 για τη Β΄ Τοπική ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαίρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, περιόδου 2023/2024, στο πλαίσιο της οποίας και ο ίδιος αποβλήθηκε, προκαλώντας βίαιο επεισόδιο σε βάρος του διαιτητή του αγώνα.
Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πείρος Ισώματος με τη νίκη επί του Ίκαρου Πετρωτού στο φινάλε…
Cresta Posts Box by CP