Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η πεντάδα και ο coach της 22ης αγωνιστικής

0

Πέρασε και η 22η στροφή στην φετινή ενδιαφέρουσα Α1 ΕΣΚΑ-Η και όπως κάθε εβδομάδα στο topikonews.gr έτσι και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την καλύτερη πεντάδα και τον προπονητή της αγωνιστικής…

Play Maker: Φώντας Σακελλαρίου (ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ): Μεγάλη νίκη πήρε ο Ολυμπιονίκης στο ντέρμπι παραμονής με την Αγυιά και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της σωτηρίας. Υπεύθυνος για το ροζ φύλλο θεωρείται ο Φώντας Σακελλαρίου, με τον έμπειρο παίκτη να τελειώνει το ματς με 10 πόντους και γενικότερα με μεστή παρουσία, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Σαλάι, Λαμπρόπουλο και Κριτσέλη.

Shooting Guard: Περικλής Μπαζίνας (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ): Η Απολλωνιάδα κατέκτησε το ροζ φύλλο στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ανδρέα Μπερδέση αναδείχθηκε ο Μπαζίνας με 19 πόντους.

Small Forward: Γιάννης Βαρδίκος (ΑΙΑΝΤΑΣ/Α.Σ.Α.Α.): Τρομερή εμφάνιση από τον αειθαλή παίκτη του Αίαντα, που έριξε στο καναβάτσο την ΕΑΠ. Ο Βαρδίκος “σκότωσε” την ομάδα του Αγίου Διονυσίου, σκοράροντας 26 πόντους στην κορυφαία παρουσία του για φέτος.

Power Forward: Τάκης Γιωτόπουλος (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Ο Αίολος Αγυιάς ηττήθηκε με 63-60 στην έδρα της πρωτοπόρου Παναχαϊκής και ο 35χρονος φόργουορντ της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου ήταν χάρμα ειδέσθαι. Σκόραρε 16 πόντους και έδωσε μάχες στις δύο ρακέτες, ωστόσο οι “κυανόλευκοι” δεν έκαναν την έκπληξη.

Center: Σωκράτης Μαναβόπουλος (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ): Για ακόμα μία αγωνιστική ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει επιθετικά η Παναχαϊκή. Αν και οι ψηλοί του Αίολου Αγυιάς προέβαλλαν αντίσταση, ο έμπειρος σέντερ της Παναχαϊκής σκόραρε 20 πόντους και παράλληλα “κατέβασε” 10 ριμπάουντ, οδηγώντας την ομάδα του στο +2 από την ΕΑΠ.

Ο 6ος παίκτης: Χρήστος Τουλάτος (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ): Η Ολυμπιάδα πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της για φέτος και συνέτριψε την ΕΑ Παραλίας. Ο Τουλάτος αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας του Γιάννη Δίπλαρου, πετυχαίνοντας 24 πόντους.

Coach της 22ης: Λάμπρος Φραγκισκάτος (ΑΙΑΝΤΑΣ/Α.Σ,Α,Α,): Την μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Αίαντας επί της ΕΑΠ και γενικότερα η ομάδα του Λάμπρου Φραγκισκάτου αποδεικνύει πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, κυρίως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Έπεσε χθες η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στην φετινή Α2…
Cresta Posts Box by CP