Βασίλης Σούλης: “Έβγαλε μάτια” κόντρα στον Παναθηναϊκό!

0

Ο Βασίλης Σούλης αποτελεί μία ξεχωριστή και ειδική περίπτωση για την Παναχαϊκή. Μπορεί να μην έχει θέση βασικού στην φετινή ομάδα, ωστόσο απέδειξε στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό πως είναι έτοιμος να δείξει τι αξίζει και σίγουρα έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Η σωματοδομή και τα ρεφλέξ του είναι εντυπωσιακά, παρόλο το νεαρό της ηλικίας του και οι εμπειρίες  αλλά και οι συμβουλές που δέχεται από τον Κώστα Χαλκιά μόνο καλό του κάνουν στο να βελτιώσει τις αδυναμίες του.

Όπως και να έχει ο Βασίλης Σούλης διαθέτει εξαιρετικά προσόντα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την Παναχαϊκή, για να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος, αφού έχουν χαθεί αρκετοί Πατρινοί παίκτες, που μπορούσαν να βοηθήσουν το ιστορικό σωματείο, αλλά διώχθηκαν κακήν κακώς.

Πλέον το καλό είναι ότι στην διοίκηση υπάρχει ο Κώστας Κατσουράνης και τα μηνύματα σε όλους τους τομείς είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πέρασε και η 22η στροφή στην φετινή ενδιαφέρουσα Α1 ΕΣΚΑ-Η…
Cresta Posts Box by CP