Α1 ΕΣΚΑ-Η: Τα σημεία αναφορας της 12ης στροφής

0

Πέρασε και η 12η αγωνιστική της φετινής Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας, που ήταν η πρώτη για το 2023.

Πάμε να δούμε τα σημεία αναφοράς της εβδομάδας:

νίκες γηπεδούχων- 3 νίκες φιλοξενούμενων

Η μεγαλύτερη διαφορά σε νίκη: Πανωλενειακός- Ολυμπιάδα 35-98 (63 πόντοι)

Ο πρωταγωνιστής: Ο Τραγαράς του Ήφαιστου/Αχιλλέα έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του και ήταν σημείο αναφοράς στο “2” επί της ΕΑ Παραλίας.

Η νίκη: Η νίκη του Ήφαιστου/Αχιλλέα στα Ροΐτικα επί της ΕΑ Παραλίας με 70-62 έβαλε την ομάδα της Αιγιαλείας στη ζώνη των πλέι-οφ.

Το ματς: Τρομερό παιχνίδι έγινε στην ΕΑΠ, με την ομώνυμη ομάδα να λυγίζει δύσκολα την βελτιωμένη Ανδραβίδα με 77-71. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 38-28 στο ημίχρονο και λίγο έλειψε να κάνουν τη…ζημιά.

Μικρά-Μικρά της 12ης

– Η Αγυιά πέρασε από την έδρα της Δύμης. Η Ολυμπιάδα νίκησε άνετα τον Πανωλενειακό. Πλέον Αγυιά και Ολυμπιάδα έπιασαν την ομάδα της Δυτικής Αχαΐας στην 4η θέση με ρεκόρ 8-4.

– Ο Κεραυνός Αιγίου έχει την καλύτερη άμυνα με 662 πόντους παθητικό (55.1 μέσο όρο), ενώ η ΕΑΠ διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 953 πόντους  (79.4 μέσο όρο).

– Εξαιρετικό ντεμπούτο έκανε ο Σαλάι με 35 πόντους, αλλά η επίδοση του δεν έφτανε για το ΣΕΦΑ, που λύγισε στην εέδρα της ΕΑΠ, παρά την δυναμική εμφάνιση.

– Η Ολυμπιάδα πέτυχε τα πιο πολλά τρίποντα, αφού ευστόχησε 12 φορές απέναντι στον Πανωλενειακό. Ντούλες και Λεβεντόπουλος σημείωσαν 5 έκαστος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μια πολύ καλή μεταγραφή υλοποίησε ο Αστέρας Τέμενης και δυναμώνει…
Cresta Posts Box by CP