Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι πρωταγωνιστές και το 3ο ημίχρονο της 3ης στροφής!

0
Ολοκληρώθηκε η 3η πράξη στην Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία και το topikonews.gr καταγράφει τον απόηχο, τα στατιστικά και τους πρωταγωνιστές για την εβδομάδα που πέρασε.

Πιο αναλυτικά:

Οι πρώτοι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής:

Μουλάρας 23(3)- Πυρσός, Βαλαής 22 (2)- Αγυιά, Μπεκυράς 22 (2)-  Πανωλενειακός, Κούμενος 22 (2)- Προφήτης Ηλίας, Δέμης 22 (1)- Προφήτης Ηλίας.

Ομάδα με περισσότερα τρίποντα: Αγυιά 14 τρίποντα κόντρα στον Κρόνο

Παίκτες με τα περισσότερα τρίποντα: Χρυσανθακόπουλος (Δύμη), Παστός (Κρόνος), Δαραμούσκας (Αγυιά), Πουλάκης (Αγυιά) σημείωσαν από 4 έκαστος.

Η καλύτερη επίθεση: Αγυιά με 86 πόντους στη νίκη επί του Κρόνου

Η χειρότερη επίθεση: Ηρακλής Πύργου με 40 πόντους στην ήττα από τον Αστέρα Τέμενης

4 νίκες γηπεδούχων– 3 νίκες φιλοξενούμενων

Ρεπό είχε ο Πήγασος Μπεγουλακίου

Ο MVP:

Ο Αλέξανδρος Κούμενος ήταν εξαιρετικός στη νίκη του Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ, ο οποίος λύγισε την ΕΑ Παραλίας σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Η Νίκη:

Ο Πανωλενειακός από ότι φαίνεται θα στηριχθεί στην έδρα του, όπως άλλωστε πράττει τα τελευταία χρόνια. Η νίκη επί της Δύμης ήταν άκρως σημαντική και η ομάδα του Μπαχούρου έκανε το 2Χ2 στην Καράτουλα, βγάζοντας αντίδραση μετά την «βαριά» ήττα στην Τέμενη.

Το ματς:

Θρίλερ ήταν το ΕΑ Παραλίας-Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ και τελικά οι φιλοξενούμενοι το πήραν με τις 3 βολές του Γιαρτζά. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του διαιτητή Πλέγα, ο οποίος καταλόγισε το φάουλ στο σουτ τριών πόντων που επιχείρησε ο Γιαρτζάς και ενώ η ΕΑ Παραλίας προηγούταν με 69-68.

Αστέρας Τέμενης και Φάεθων Αντιρρίου συγκατοικούν στην κορυφή, όντας αήττητοι με 3Χ3.

Ακράτα και Σκαγιοπούλειο νίκησαν για πρώτη φορά φέτος. Η Ακράτα τα Ροίτικα και το Σκαγιοπούλειο τον Διαγόρα.

Την πρώτη ήττα της υπέστη η Δύμη στην έδρα του Πανωλενειακού. Αγυιά και Προφήτης Ηλίας απέσπασαν το 2ο σερί ροζ φύλλο και βρίσκουν πατήματα.

Πυρσός, Κρόνος και ΕΑ Παραλίας δεν έχουν νίκη ακόμα. Πυρσός και ΕΑ Παραλίας έχουν κάνει το ρεπό τους στον 1ο γύρο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ξεκινάει αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και…
Cresta Posts Box by CP