Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι πρωταγωνιστές της 22ης αγωνιστικής

0

Πάμε να δούμε τους πολυτιμότερους παίκτες από τις μάχες της 22ης αγωνιστικής στην Α2 ΕΣΚΑ-Η μέσα από το μικροσκόπιο του topikonews.gr

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ  35-60

Ο Βαγγέλης Κιούφης για άλλη μία αγωνιστική ήταν εξαιρετικός και οδήγησε τους φιλοξενούμενους στο ροζ φύλλο στην μάχη που δίνουν για είσοδο στα πλέι οφ. Τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους και 2 τρίποντα.

ΦΑΕΘΩΝ- ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 42-45

Ο Γιάννης Χουλιάρας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Προφήτη Ηλία και προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στον άσσο των “Προφητών”. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από το Αντίρριο και εν πολλοίς το οφείλουν στον βασικό πλέι μέικερ τους, που “φόρτωσε” το αντίπαλο καλάθι με 16 πόντους.

ΚΡΗΝΗ ΄97- ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ  53-86

Η ΕΦΑ συνέχισε την ανοδική πορεία της και αρκετοί παίκτες ξεχώρισαν κόντρα στην ουραγό ομάδα της Κρήνης. Βέβαια, ο Μάριος Κωστόπουλος ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι Αιγιώτες (18 πόντοι και 4 τρίποντα).

ΑΧΑΙΟΣ ΄47- ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 52-48

Ο έμπειρος σέντερ Κώστας Βαλκανάς ήταν καταλυτικός στην πολύτιμη επικράτηση του Αχαιού ΄47 επί του Ποσειδώνα Παραλίας και διατήρησε αήττητη την ομάδα του Δημήτρη Κοριανίτη που μετράει 9/9 στον δεύτερο γύρο. Ο Βαλκανάς σταμάτησε στους 12 πόντους, δίνοντας πολλές μάχες κάτω από τις δύο ρακέτες.

ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ- ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 65-34

Ο Κουτσόπουλος αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, παρότι ο Πανωλενειακός είχε σε καλή ημέρα αρκετούς παίκτες του. και έφτασε εύκολα στη νίκη επί του Κρόνου Πατρών. Ο Κουτσόπουλος πέτυχε 14 πόντους με 2 εύστοχα σουτ έξω από την γραμμή των 6.75

ΔΥΜΗ- ΖΑΚΥΝΘΟΣ 59-63

Μπορεί η Δύμη να ηττήθηκε από την Ζάκυνθο στην παράταση, ωστόσο ο Ντίνος Χρυσανθακόπουλος ήταν συγκλονιστικός, πετυχαίνοντας 31 πόντους με 4 τρίποντα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σήμερα στις 17.30 θα διεξαχθεί η 23η αγωνιστική της τρέχουσας…
Cresta Posts Box by CP