Α’ κατηγορία: Οι προβλέψεις και το pre game της 23ης αγωνιστικής

0

Σήμερα στις 17.30 θα διεξαχθεί η 23η αγωνιστική της τρέχουσας Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας με το πρωτάθλημα να έχει μπει σε κρίσιμη καμπή.

Πάμε να δούμε την ανάλυση των 8 αναμετρήσεων και τις εκτιμήσεις του topikonews.gr για όλα τα παιχνίδια…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤ.  (Βραχνέικα, Τζαγκαράκης): Ο Διαγόρας θέλει να παραμείνει στην κορυφή και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Αναγέννηση Πατρών, που θα παίξει ελεύθερα και δίχως σκοπιμότητα. 1.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛ.- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤ.  (“Θ.Χρυσανθόπουλος”, Χρονάς): Μόνο “τρίποντο” θέλει ο Κεραυνός, για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τον Διαγόρα. Απέναντί του βρίσκει την Νίκη Προαστείου, που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αλλά πιστεύω πως το βαθμολογικό κίνητρο θα υπερισχύσει. 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ- ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ  (“Κ.Ζάρρας”, Παπαδόπουλος): Ο Απόλλωνας με νίκη θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, με τον Πανμοβριακό να βγάζει απογοήτευση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πατρώνμ, αφού στόχευε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα “τρίποντα”. Χ2.

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ- ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ  (Αλισσού, Καλύβας): Ο Λέων με νίκη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κυνηγήσει την σωτηρία του. Το Λιμνοχώρι αδιάφορο είναι μόνο βαθμολογικά, ωστόσο δείχνει διάθεση σε όλα τα ματς και τα παίζει στα ίσια. Θα πάω με το βαθμολογικό κίνητρο και το ένστικτο επιβίωσης των “λιονταριών”. 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ (Ρίου, Ανδριανός): “Ο θάνατός σου η ζωή μου”. Όποια ομάδα ηττηθεί θα ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Το ματς μπορεί να πάει παντού. Ισχνό προβάδισμα λόγω έδρας κατέχει ο Πανιώνιος. 1Χ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ.  (Σαγέικα, Καδδάς): Ο Εθνικός με το “διπλό” επί της Αναγέννησης Πατρών είναι πλέον άνετος βαθμολογικά, ενώ ο Πήγασος αναζητά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατηγορία. Χ2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤ.- ΔΟΞΑ ΠΑΡ.  (Ζαρουχλέικα, Αναγνωστόπουλος): Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ματς με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ισοπαλίες με Πανμοβριακό και Άρη Πατρών αντίστοιχα. Προβλέπεται παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. 1.

ΑΡΗΣ ΠΑΤ.- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ  (“Ντα Λουζ”, Ντάβλα): Άλλο ένα ματς που δεν εμπεριέχεται το βαθμολογικό κίνητρο Άρης και Θύελλα Αιγίου ισοβαθμούν στην 7η θέση και η νίκη αποτελεί θέμα γοήτρου για όποιον την κατακτήσει. 1Χ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ε.Σ. Ιτεών διοργανώνει εκδήλωση με τουρνουά 3on3 και κάθε…
Cresta Posts Box by CP