Β΄κατηγορία (Απόψεις): Πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου!

0
Δέκα ποδοσφαιριστές της Β΄ κατηγορίας μιλούν στη «Match» και σκιαγραφούν αντιπάλους
*Κοινός παρονομαστής; Το μεγάλο ενδιαφέρον στους 2 ομίλους…

Η Β΄κατηγορία διακόπηκε απότομα, μετά την ανακοίνωση για το δεύτερο lockdown, όπως άλλωστε και οι άλλες δύο ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Αχαΐας.

Ωστόσο προλάβαμε να παρακολουθήσουμε πολλά παιχνίδια σε αυτές τις 6 αγωνιστικές που ξετύλιξαν το κουβάρι στο τρέχον πρωτάθλημα και απολαύσαμε γκολ, δυνατές μάχες και ενδιαφέρον στο κόκκινο.

Η «Match» συνομίλησε με 10 ποδοσφαιριστές (5 ανά όμιλο) και ο καθένας κατέθεσε την δική του άποψη, για το ποια ομάδα του προκάλεσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ορμώμενος από τα μεταξύ τους παιχνίδια. Κοινό συμπέρασμα; Ότι και οι 2 όμιλοι στο πρωτάθλημα παρουσιάζουν καλές ομάδες και τα ξεκάθαρα φαβορί απουσιάζουν.

* Οι απόψεις με αλφαβητική σειρά βάσει ομάδων:

Νίκος Μανιάτης (Απόλλων Εγλυκάδας): «Θεωρώ ότι μας δυσκόλεψε περισσότερο η Άβυθος Αιγιαλείας.

Μας έβαλε μεγάλη πίεση και «καθαρίσαμε» τη νίκη αργότερα, αποδεικνύοντας ότι σαν ομάδα διαθέτουμε εξαιρετική φυσική κατάσταση, που μας ήταν απαραίτητη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Καλή εντύπωση μου έκανε και ο Φοίνικας Ζήριας, αλλά και σε αυτό το ματς στηριχθήκαμε στις αντοχές μας, προκειμένου να το ανατρέψουμε. Μου άρεσε και ο Μπάσα, που από ότι έμαθα πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Το άξιζε το παιδί και είναι χαρούμενη είδηση ότι συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο σε ανώτερο επίπεδο.»

 

Κώστας Οικονομόπουλος (Αστέρας Τέμενης): «Στα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι και την διακοπή της Β΄κατηγορίας, τρεις αντίπαλοι μου προξένησαν ενδιαφέρον.

Θεωρώ ότι ο Απόλλων Εγλυκάδας έχει πολύ ταλέντο, ενώ και το Δρέπανο κινείται στο ίδιο μήκος κύματος και σίγουρα έχει γίνει καλή δουλειά και προετοιμασία και στις δύο ομάδες. Εξαιρετικό σύνολο με ομοιογένεια και πολλές δυνατότητες είναι ο Αχιλλέας Καμαρών, στον οποίο πιστεύω κάνουν τη διαφορά οι μονάδες που διαθέτει και του προσφέρουν πολλαπλά αγωνιστικά οφέλη στο επίπεδο της κατηγορίας μας.»

 

Τάκης Πάνας (Αστραπή Ψαροφαίου): «Σαν Αστραπή στηριζόμαστε στο δικό μας σύνολο και θεωρώ ότι έχουμε ένα από τα καλύτερα σύνολα φέτος, αν συνοψίσουμε και τους 2 ομίλους.

Βέβαια και άλλες ομάδες τα πηγαίνουν περίφημα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μία από αυτές είναι κατ΄εμέ ο Αστέρας Μιντιλογλίου.

Φέραμε ισοπαλία την 2η αγωνιστική χωρίς να μπουν γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι και ήταν ένα νεανικό σύνολο, που ήταν πιστό για 90 λεπτά στο πλάνο του και τακτικά ήταν σχεδόν άριστο, γεγονός που είναι σπάνιο, καθώς μιλάμε για ένα ρόστερ με πολλά νέα σε ηλικία παιδιά.»

 

Παναγιώτης Κατσαμπέκης (Ζαβλάνι): «Η ομάδα μου ξεκίνησε με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς και στο τελευταίο πριν έρθει η διακοπή, ηττηθήκαμε με 2-1 από την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου.

Για εμένα το συγκεκριμένο σωματείο μου άφησε την μεγαλύτερη εντύπωση στα 6 παιχνίδια που δώσαμε μέχρι ώρας. Ήταν αρκετά μαχητικό απέναντι μας και γενικά μία ομάδα καλοδουλεμένη με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές.

Βέβαια ο 2ος όμιλος, όπου συμμετέχει το Ζαβλάνι, κατά την γνώμη μου είναι αρκετά δύσκολος, με πολλές παγίδες και κάθε εβδομάδα πρέπει να παρουσιάζεις τον καλό σου εαυτό, προκειμένου να διεκδικήσεις τη νίκη.»

 

Γιώργος Λιάκος (Ίκαρος Λακκόπετρας): «Δύο ομάδες ήταν εντυπωσιακές, όταν τις αντιμετωπίσαμε φέτος με τον Ίκαρο Λακκόπετρας.

Ο Ατρόμητος Λάππα έχει εξαιρετικό κλίμα και τα περισσότερα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους, οπότε αυτά τα στοιχεία τους έχουν εδραιώσει στην κορυφή του ομίλου μας. Από εκεί και πέρα, πολύ καλή παρουσία είχε ο Αστέρας Μιντιλογλίου.

Μπορεί να τον κερδίσαμε στην έδρα μας με 2-0, αλλά ήταν ένας αντίπαλος που αγωνίστηκε με πάθος και στα 90 λεπτά και δεν το έβαλε ποτέ κάτω.»

 

Παναγιώτης Δημόπουλος (Ολυμπιακός Πατρών): «Καλύτερη εντύπωση από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε ήταν η Αστραπή Ψαροφαίου.

Ήταν ένας αντίπαλος, που είχε διάθεση και κυρίως ένα σύνολο με αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, αλλά παράλληλα διαθέτει και έμπειρους παίκτες, όπως είναι ο Κουκής στην επίθεση, που είναι παράδειγμα για τους μικρότερους.

Επίσης προσπάθησε να απειλήσει από τα πλάγια, είχε σταθερότητα στο παιχνίδι της και πολύ καλή λειτουργία στον ανασταλτικό τομέα. Πιστεύω ότι αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα και δεν έχανε τον ρυθμό της, ήταν ικανή για να διεκδικήσει την άνοδο.»

 

Νίκος Μάγκος (Πανιώνιος/Αχιλλέας): «Ο Αχιλλέας Καμαρών μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση στα παιχνίδια που προλάβαμε να δώσουμε.

Τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά τον προπονητή της ομάδας και η επιτυχία είναι δεδομένη. Ο Μιχάλης Τρίψας έχει κάνει μεθοδική δουλειά από την προετοιμασία και θεωρώ ότι ο Αχιλλέας έχει τα φόντα, προκειμένου να τερματίσει στην πρώτη τριάδα του 2ου ομίλου.

Βέβαια τον ίδιο στόχο έχουμε και εμείς, αλλά και έτερες ομάδες στον όμιλο του Αιγίου και αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα είναι ένα πραγματικό…θρίλερ, με πολύ θέαμα, σασπένς και πολλές εκπλήξεις στα αποτελέσματα.»

 

Αντώνης Χότζα (ΠΑΟΚ Πατρών): «Δεν προλάβαμε να δώσουμε πολλά παιχνίδια, αλλά κρίνω ότι ο δικός μας όμιλος (σ.σ. 2ος) ήταν πιο ανταγωνιστικός και πιο δύσκολος, σε σχέση με τον άλλον στην Β΄κατηγορία.

Προσωπικά ξεχώρισα το Ζαβλάνι, που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε αυτές τις 6 αγωνιστικές μέχρι την διακοπή, αλλά επικίνδυνη ομάδα με πολλές δυνατότητες ήταν και η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου.

Τα αποτελέσματα της δεν ήταν τυχαία και ήταν αποτέλεσμα σοβαρής δουλειάς προπονητή και ποδοσφαιριστών.»

 

Ανδρέας Καραβούλιας (Περιβόλα): «Από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε με την Περιβόλα, σίγουρα η πιο ποιοτική από αυτές ήταν ο Ατρόμητος Λάππα, που δίκαια είναι και στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Είναι τρομερή ομάδα και έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, όπως είναι οι Γιάννης και Λεωνίδας Αγγελόπουλος, οι αδερφοί Φραγκούλια και ο Ορλώφ. Σε κάθε γραμμή αποπνέει εμπειρία και επίσης έχει δυνατή έδρα.

Επιπλέον ο Τάκης Γιαννιώτης κάνει την διαφορά στα αποδυτήρια και στην θέση του Γενικού Αρχηγού είναι εγγύηση. Πήραμε πρωτάθλημα μαζί με το Λιμνοχώρι και τον γνωρίζω καλά.»

 

Αργύρης Τακουμάκης (Σταροχώρι): «Θεωρώ ότι οι περισσότερες ομάδες ήταν κοντά στο επίπεδο δυνατοτήτων και για αυτό κάθε εβδομάδα δεν έλειπαν οι εκπλήξεις και αρκετά φαβορί δεν κατάφερναν να πάρουν τη νίκη.

Ωστόσο από τα 6 παιχνίδια που δώσαμε με το Σταροχώρι ο Ίκαρος Λακκόπετρας με εξέπληξε ευχάριστα. Είναι πολύ καλή ομάδα, με έμπειρα παιδιά και κάποια άλλα πιο άπειρα, αλλά με αρκετό ταλέντο και έχει δημιουργηθεί σύνολο με δυνατότητες.

Σίγουρα όπλο της Λακκόπετρας είναι και η δυνατή έδρα της, που θα παίξει κομβικό ρόλο στην πορεία της.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Εν αρχή είναι η άμυνα λέγανε οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι…
Cresta Posts Box by CP