Βαρόμετρα για τις ομάδες τους

0
Η Α΄κατηγορία είχε δυνατές ομάδες και στους 2 ομίλους και παίκτες με εμπειρία και αξιόλογη πορεία στο ποδόσφαιρο.

Βέβαια υπήρχαν ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν μέσα σε ρόστερ με δεκάδες λύσεις και τους αποκαλούμε βαρόμετρα στην απόδοση των ομάδων που «υπηρέτησαν».

Απλοϊκός

Από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές όχι μόνο του Ατρόμητου Πατρών, αλλά συνολικά της φετινής Α΄κατηγορίας ήταν ο Νίκος Γραμματικόπουλος.

Ήταν αναπόσπαστο γρανάζι στην εξαιρετική τροχιά της ομάδας του Χρήστου Καραπίτσου και έκανε τα βασικά, αφού κάθε άθλημα είναι απλό.

Πολύ καλός χειριστής της μπάλας και έχοντας την ικανότητα με μία ενέργεια να αλλάξει την τύχη του παιχνιδιού, ήταν «κλειδί» για τους «πορτοκαλί» στην κανονική διάρκεια.

 

Τίμιος

Ο Θανάσης Φωτόπουλος (φωτογραφία κειμένου) έκανε την διαφορά στον Πανμοβριακό, ερχόμενος το περασμένο καλοκαίρι από την Δόξα Παραλίας.

Και έδωσε το κάτι παραπάνω σε ένα ρόστερ με έμπειρους και αξιόλογους παίκτες, οπότε τα οφέλη ήταν πολλαπλά και η απόδειξη της αξίας του αδιαμφισβήτητη.

Τελείωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 15 γκολ και θα ήταν «εργαλείο» της ομάδας του Ριόλου και στα πλέι-οφ, όπου και εκεί αναμενόταν καθοριστικός.

 

Ξεπέταγμα

Ο Βασίλης Χριστόπουλος έκανε τρομερή σεζόν με τον Παναιγιάλειο, που έβριθε από παίκτες εγνωσμένης αξίας, πολυτέλεια για τον 2ο όμιλο της Α΄κατηγορίας.

Ο Αιγιώτης σκόραρε 11 γκολ σε 22 παιχνίδια και ήταν από τους πρώτους παίκτες της ομάδας των Σπυρόπουλου και Λελούδα στην λίστα με τα λεπτά συμμετοχής.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική με τον Πανμοβριακό και φέτος ευελπιστούσε να «ανέβει» και με τον Παναιγιάλειο σε Εθνική κατηγορία.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Τριταιϊκός κατέκτησε τον τίτλο στην Β΄κατηγορία την σεζόν 2017/18,…
Cresta Posts Box by CP