Β κατηγορία (7η): Πήρε το ντέρμπι ο Αχαϊκός, μεγάλη νίκη για την ΑΕ Αρόης

0

Α’ Όμιλος: Αχαϊκός από “ατσάλι”

Ο Αχαϊκός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2022, αφού λύγισε την Αναγέννηση Πατρών στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και έτσι κινεί τα νήματα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 6 νίκες και 1 ισοπαλία.

Τα Ροΐτικα πάντοτε καταδιώκουν την πρωτοπόρο ομάδα του Κώστα Κραβαριώτη, όντας στο -2, αφού έκαμψαν την αντίσταση του Πείρου Ισώματος με 3-0, χάρη σε τέρματα των Αλεξόπουλου (δις) και Σκιαδόπουλου.

Περιβόλα και Φαραϊκός δεν συνάντησαν δυσκολίες κόντρα σε Αστέρα Λεοντίου και Κρίνο αντίστοιχα και αναζητούν την ανάκαμψη με Θανάση Νταγιούκλα και Σοφοκλή Παναγόπουλο στους δύο πάγκους, οι οποίοι ανέλαβαν τις τεχνικές ηγεσίες των συγκεκριμένων ομάδων πριν από λίγες ημέρες.

Ο ΑΟ Τριταίας/Τριταιικός νίκησε το ανεβασμένο Σταροχώρι, με γκολ του Μπαλαλά και ρέφαρε την ήττα από την Περιβόλα, ενώ το παιχνίδι διαιτήτευσε ρέφερι, που προερχόταν από Νομό εκτός Αχαΐας.

Τέλος ο Ίκαρος Πετρωτού έκανε «ζημιά» στον Παναχαϊκό και επανήλθε στα τρίποντα, ενώ ο Άτλας είχε εύκολο έργο κόντρα στον ουραγό ΑΠΟ Αρόης.

Β’ Όμιλος: “Χτίζουν” δυνατή δυάδα 

Η Θύελλα Αιγίου συνέχισε με 7/7, κερδίζοντας με 6-3 το Άνω Καστρίτσι, ενώ τα Καλάβρυτα δυσκολεύτηκαν από τον Ηρακλή Πατρών, αλλά υπερασπίστηκαν την έδρα τους και επικράτησαν με 3-2, συνεχίζοντας στο κατόπι της πρωτοπόρου ομάδας του Κυριάκου Αθανασίου.

Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε η ΑΕ Αιγίου απέναντι στον Αετό Ρίου και μάλιστα με 4-2.

Η ομάδα του Λεωνίδα Σκαρτσίλα είχε επιστροφές και έκανε πολύ καλή εμφάνιση, σε αντίθεση με την αντίστοιχη του Σάκη Κατσαντούλα, που δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που επιθυμούσε και ηττήθηκε δίκαια.

Την ήττα υπέστη και ο Δαβουρλής Κ’92 από την άκρως μαχητική ΑΕ Αρόης, η οποία πανηγύρισε την 2η διαδοχική επιτυχία της και παρέμεινε άτρωτη για 4η σερί εβδομάδα.

Το Ζαβλάνι επανήλθε στις επιτυχίες, κερδίζοντας με 2 γκολ από το πρώτο ημίχρονο τον Αχιλλέα Καμαρών, ενώ ο Φοίνικας Ζήριας έκαμψε την αντίσταση των Αργυρά και συνεχίζει την ανοδική πορεία του, σε αντίθεση με την πατρινή ομάδα, η οποία υποχρεώθηκε στην 4η σερί αποτυχία της.

Η 7η στροφή δεν έριξε την αυλαία της, αφού αναβλήθηκε το Αστέρας Τέμενης- Φλόγα Ροδιάς, καθότι δεν είχε οριστεί διαιτητής από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Η ταυτότητα της 7ης αγωνιστικής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Φαραϊκός – Κρίνος 3-0

Παναχαϊκός – Ικαρος Πετρωτού 0-1

Ατλας – ΑΠΟ Αρόη  4-0

Αναγέννηση Πατρών – Αχαϊκός 0-1

Περιβόλα – Αστέρας Λεοντίου  4-1

Ροΐτικα – Πείρος Ισώμ.  3-0

Σταροχώρι – ΑΟ Τριταίας/Τριταιϊκός  0-1

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕ Αιγίου- Αετός Ρίου 4-2

Ζαβλάνι – Αχιλλέας Καμαρών 2-0

Ανω Καστρίτσι – Θύελλα Αιγίου 3-6

Καλάβρυτα – Ηρακλής Πατρών 3-2

Αστέρας Τέμενης – Φλόγα Ροδιάς (αναβολή)

Φοίνικας Ζήριας – Αργυρά  2-0

ΑΕ Αρόης – Δαβουρλής 1-0

Οι Βαθμολογίες:

Α’ Όμιλος 

Β Όμιλος 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Κανονικά διεξήχθη η 5η αγωνιστική στα γήπεδα της Γ’ κατηγορίας.…
Cresta Posts Box by CP