Γ΄κατηγορία (2ος όμιλος): Θα πέσουν…κορμιά

0
Ο 2ος όμιλος της Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορίας αποπνέει μεγάλο ανταγωνισμό και μετά από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, οι ισορροπίες δείχνουν πολύ λεπτές.

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Α.Ε. Αρόης του Σπύρου Νάκου με 13 βαθμούς και 4-1-1. Μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με ταλαντούχα παιδιά από την Ακαδημία της και μέχρι ώρας έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Ακολουθούν τα μεγάλα φαβορί για άνοδο, Παναχαϊκός και Ρωμανός, που αναδείχθηκαν ισόπαλα με 2-2 στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Ωστόσο έχουν κάνει το 1ο ρεπό τους, σε αντίθεση με την Αρόη, που έχει δώσει 6 παιχνίδια.

Σε ανοδική τροχιά ο Αστέρας Λεοντίου θέλει να μπει…σφήνα στην 4άδα, που οδηγεί στα πλέι-οφ και χωρίς άγχος είναι ικανός να τα καταφέρει, όπως απέδειξε στο 4-2 απέναντι στον Αίαντα. Βρίσκεται μαζί με τον Ρωμανό στην 3η θέση με 10 βαθμούς και στο -1 από τον Παναχαϊκό, που καταδιώκει την ΑΕ Αρόης.

Δεν βγάζουμε εκτός και τον έμπειρο Αίαντα Πατρών (9 βαθμοί), που διαθέτει ρόστερ με βάθος και έμπειρα στελέχη, ενώ και η ΑΕΚ Πατρών (7 βαθμοί) δείχνει να ανεβάζει στροφές και θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική.

Έρχεται αγωνιστική με «παγίδες»

Το 2022 θα εισέλθει με ανταγωνιστικό τρόπο στον 2ο όμιλο, αφού η 7η αγωνιστική περιλαμβάνει ματς-φωτιά, που μπορούν να περιπλέξουν περαιτέρω τα δεδομένα.

Ο Αίας Πατρών περιμένει στην Αγυιά τον Παναχαϊκό, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει, ενώ η ΑΕ Αρόης θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κορυφή, αλλά η ΑΕΚ Πατρών δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Ο Ρωμανός και ο Αστέρας Λεοντίου θεωρούνται φαβορί στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό Καμαρών στο «Α.Κάνιστρας» και Σκεπαστό στα Καλάβρυτα αντίστοιχα και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να μπουν με το δεξί στο νέο έτος.

Μάχη και στους σκόρερ

Ο Νίκος Φράγκος μετράει 11 γκολ με την φανέλα του Ρωμανού και φιγουράρει στην κορυφή των γκολτζήδων.

Στα 7 γκολ βρίσκονται οι Σπυρόπουλος (Παναχαϊκός) και Σπρίντζος (Αρόη). ενώ ο Μπάλλας του Αστέρα Λεοντίου πλαισιώνει την τριάδα της λίστας με 6 τέρματα.

Πηγή: Match Αχαϊας Εφημερίδα (Τεύχος 27/12)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με νίκες συνέχισαν και κλείνουν το 2021 τα Ροΐτικα και…
Cresta Posts Box by CP