ΕΑΠ: Κομβική η επιστροφή Ρέλλα

0

Η ΕΑΠ κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση της φετινής Α1 ΕΣΚΑ-Η και έτσι μπαίνει στα μπαράζ ανόδου με φουλ ψυχολογία και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.

Γενικά το σύνολο του Αγίου Διονυσίου δείχνει σταθερότητα και αποτελείται από αξιόλογους παίκτες, που έχουν δημιουργήσει μία σκληροτράχηλη ομάδα, ωστόσο η επιστροφή του Θανάση Ρέλλα ισοδυναμεί με ευχάριστο γεγονός και δίνει στα χέρια του Σπύρου Δεράου άλλη μία πολύτιμη λύση στα κρίσιμα παιχνίδια για την άνοδο.

Ο έμπειρος σμολ φόργουορντ απουσίασε από τα παιχνίδια με την Σφήκα και την Απολλωνιάδα, αλλά επανήλθε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα και πιστοποίησε πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Επιπλέον, με την εμπειρία του προσδίδει ασφάλεια, αφού τα περισσότερα παιδιά στην φετινή ΕΑΠ ναι μεν είναι ταλαντούχα, ωστόσο λίγοι παίκτες διαθέτουν εμπειρία χρόνων με πολλές συμμετοχές σε επίπεδο Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μία δυνατή τριάδα από το σημερινό κουπόνι…
Cresta Posts Box by CP