Ξεκινούν αύριο τα πλέι οφ της Α2!

0

Η κανονική διάρκεια της φετινής Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη και πλέον τα βλέμματα επικεντρώνονται στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου, που θα καθορίσει ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον πρωταθλητή ΝΕΟΛ στην ακόλουθη Α1 ΕΣΚΑ-Η.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Το σκορ βρίσκεται στο 1-1 από την κανονική διάρκεια και όποια ομάδα φτάσει τις 3 νίκες θα δώσει το παρών στον τελικό των μπαράζ. Η Ζάκυνθος είχε συντρίψει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Νίκη με 60-39, όμως οι “κοκκινόμαυροι” είχαν πάρει την ρεβάνς στη Ζάκυνθο με 63-59. Αύριο οι νησιώτες υποδέχονται στις 13.00 την πατρινή ομάδα και το ματς διευθύνουν οι Τσακαλογιαννης και Ασλανίδης.

ΔΥΜΗ- ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Και εδώ η σειρά βρίσκεται στο 1-1. Η ομάδα του Νίκου Παναγιωταρόπουλου είχε επικρατήσει στην έδρα της με 60-48, ωστόσο το συγκρότημα του Αργύρη Σιαμαντά είχε ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο επικρατώντας στην Αλεξιώτισσα με 48-36. Αύριο η Δύμη θα φιλοξενήσει στις 20.00 τον Προφήτη Ηλία και το ματς θα διαιτητεύσουν οι Κρεσταινίτης και Λογοθέτης.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ΕΑΠ κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση της φετινής…
Cresta Posts Box by CP