Εθνικός Σαγ.-Απόλλων Αιγ. 2-0: Ο ένας “ανάσα” ο άλλος “βάσανα”

0

Μεγάλη νίκη που τον απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη σημείωσε ο Εθνικός Σαγείκων, που επικράτησε στο ντέρμπι των χαμηλών στρωμάτων της Α’ κατηγορίας με 2-0, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Αιγίου.

Ο Μικές των φιλοξενούμενων δέχθηκε χτύπημα και για 5 λεπτά πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι “πολεμιστές” έπιασαν στον ύπνο τους Αιγιώτες και με δύο γκολ των Φραγκούλια (67′) και Σωτηρόπουλου (70′) έφτασαν στο πολυπόθητο “τρίποντο” επιβίωσης.

Δοκάρι για τον Εθνικό είχε ο Μπαντούνας στο 27′.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ. (Ν.Σαλαμαλίκης): Δρακόπουλος, Καρκούλιας, Νιάρος, Σ.Θ. Διακάτος, Μπαντούνας, Σουρανής (77′ Γκοτσούλιας) Β.Σαλαμαλίκης, Σκιαδόπουλος (60′ Καρμακόλιας), Φραγκούλιας (85′ Αρ. Σαλαμαλίκης), Διακάτος Σ.Α., Σωτηρόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓ, (Παλαιολογόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς, Μπακατσέλος, Βλάχος, Μικές (73′ Κοτσαύτης), Βερβέρογλου, Παπαβραμόπουλος, Κολάρος, Κάρμας (90′ Σέζαρ), Παπαδιονυσίου (75′ Τζόβολος), Θεοτοκάτος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο πρωταγωνιστής της επίμαχης φάσης που "σημάδεψε" την αναμέτρηση του…
Cresta Posts Box by CP