Πανιώνιος/Αχιλλέας-Πανμοβριακός 1-2: Δια πυρός σιδήρου και Παπουτσή!

0

Ο Θανάσης Παπουτσής τα έκανε όλα στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανμοβριακού, που τελικά είχε αίσιο τέλος. Οι “κοκκινόμαυροι” επικράτησαν στο 90′ με τέρμα του πολύπειρου επιθετικού, που είχε χάσει πέναλτι στο 12′ και στο 53′ είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου.

“Σκληρό καρύδι” αποδείχθηκε η ομάδα της Αγυιάς, που ισοφάρισε στο 62′ με τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Κόκκα στο 83′, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα από τον Ριόλο πλέον απέχει 5 πόντους από τον Διαγόρα και μπαίνει με γεμάτη ψυχολογία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Πανιώνιος (Ψαλτάκης): Τσάκωνας, Τσούτσης, Τούσης, Αλ.Κόκκας, Γ.Κόκκας, Μπουχάγιερ (65′ Σαχίνι), Ανδρικόπουλος, Κάππας, Λάζαρης, Ανδρεόπουλος, Βλαχάκης,

Πανμοβριακός (Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Α.Λιάκος, Σπανός (82′ Μιχαλόπουλος), Αντωνόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Μητρόπουλος (46′ Γ.Λιάκος), Αθανασόπουλος, Παπουτσής, Γραμματικόπουλος, Αβράμης (73′ Αναγνωστόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη που τον απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη σημείωσε…
Cresta Posts Box by CP