Επιστροφή στα “τρίποντα” για Πανμοβριακό

0

Μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο Πατρών, ο Πανμοβριακός Ριόλου επέδειξε το γνωστό καλό του αγωνιστικό προφίλ και πέρασε με εμφάνιση και άνεση από το “Κ,Ζάρρας”, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Απόλλωνα Εγλυκάδας με 4-1.

Το γρήγορο γκολ του Νίκου Γραμματικόπουλου στο 6΄”έλυσε” τα πόδια των φιλοξενούμενων, που σκόραραν και δεύτερο τέρμα στο 15΄με τον Παπουτσή και στο 41΄είχαν δοκάρι με τον Παπαγεωργακόπουλο, Με την εκπνοή του ημιχρόνου ο Απόλλωνας μείωσε με τον Τσιβλικάκη.

Ωστόσο, οι “κοκκινόμαυροι” δεν είχαν διάθεση για περαιτέρω προβλήματα και με γκολ των Γραμματικόπουλου στο 50΄και Νιφορόπουλου στο 77΄έφτασαν στη νίκη και παρέμειναν στο -6 από την κορυφή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Δ. Σγούρας): Παπατάσσος, Παντελής (46΄ Δρογγίτης), Φωτακόπουλος (69΄ Λιακόπουλος), Χαλκιόπουλος, Τσιβλικάκης, Ανδριακόπουλος, Ασλανίδης, Τσακριλής, Δημητρακόπουλος, Μαντάς (32΄ λ.τ. Βασιλακόπουλος), Σταματέλος.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Α. Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Αθανασόπουλος (60΄ Μιχαλόπουλος), Αναγνωστόπουλος (46΄ Γ. Λιάκος), Γραμματικόπουλος, Α. Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης, Παπουτσής (60΄ Σκόνδρας), Νιφορόπουλος, Χριστόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Λέων Αλισσού και Λιμνοχώρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ντέρμπι…
Cresta Posts Box by CP