Παρέμεινε ζωντανός ο Λέων Αλισσού

0

Λέων Αλισσού και Λιμνοχώρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας για την 23η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΑ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, χάρη σε εύστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχάλη Μπενέτου, ωστόσο ο Ανδρέας Λαζανάς ισοφάρισε με περίτεχνο γυριστό σουτ στο 54΄, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον βαθμό που απέσπασαν τα “λιοντάρια” έπιασαν τον Απόλλωνα Εγλυκάδας στους 14 βαθμούς (+1 από την ζώνη του υποβιβασμού), ενώ στον αντίποδα οι “πράσινοι” εδραιώθηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

ΛΕΩΝ (Στρατίκης): Βέρρας, Καλιάμης, Μπαρμπούνης, Τραχάνης, Νικολόπουλος, Ανδρικόπουλος, Δρούσκας (85’ Μούτσα), Λαζανάς, Μπενέτος, Ξυπολιάς, Βλάντι (70’ Χριστόπουλος).
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Κουτσογιαννόπουλος): Μούζος, Παρασκευόπουλος, Αθανασόπουλος, Γ. Σέρμπος, Β. Μπεκίρης, Ανδ. Σέρμπος, Ανδ. Γερασιμόπουλος, Νιφόρας (46’ Παναγόπουλος), Λαζανάς, Σχοινάς (73΄ Ντουράι), Μπακούλιας (86’ Οικονομόπουλος).

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε τρία δυνατά παιχνίδια από το σημερινό κουπόνι…
Cresta Posts Box by CP