Κουνάβης: «Ο Άρης ήταν η πρώτη σκέψη μου»

0
Μία από τις πιο δυνατές μεταγραφικές κινήσεις μέχρι ώρας στο μεταγραφικό πάρε-δώσε της Α΄κατηγορίας είναι αναμφίβολα ο Παύλος Κουνάβης.

Ο αριστερός μπακ χαφ προέρχεται από «γεμάτη» χρονιά με την φανέλα της Θύελλας Πατρών και μιλώντας στην “Match” ως παίκτης του Άρη Πατρών ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να επιλέξει την ομάδα από τα Προσφυγικά.

«Ο Άρης Πατρών ήταν η πρώτη σκέψη μου. Είναι ομάδα με ιστορία και σε συνδυασμό με τις φιλικές σχέσεις που διατηρώ με πολλά παιδιά της ομάδας, δεν ήταν δύσκολο να συνεχίσω εκεί.

Παράλληλα είναι ένας σύλλογος που θα με βοηθήσει στο να συνδυάσω τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου με το να παίζω ποδόσφαιρο και αυτό ήταν εξίσου σημαντικό. 

Θεωρώ ότι θα έχουμε δυνατή ομάδα με ποιότητα και ο πήχης μπορεί να μπει ψηλά, αλλά το κυριότερο είναι να περάσει η πανδημία και όλα όσα έχει επιφέρει, για να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς εμπόδια και με υγεία για όλους τους παίκτες.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στη Α’ κατηγορία της επόμενης σεζόν οι «μαέστροι» πήραν στα…
Cresta Posts Box by CP