Πήγασος Μπεγουλακίου-Εθνικός Σαγείκων 3-1: Νίκη που τον διατηρεί ψηλά…

0

Ο Εθνικός Σαγείκων ήταν ανταγωνιστικός στο “Κ.Ζάρρας”, ωστόσο δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, καθότι ο Πήγασος Μπεγουλακίου ήταν πιο συγκεντρωμένος και ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια και έτσι έφτασε δίκαια στο 3-1, που τον διατηρεί σε στενή επαφή με την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ “με το καλημέρα”, αφού στο 2′ ο Μπαλάσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαλαμαλίκη. Στο 32′ ο Τσίφας εκτέλεσε κόρνερ, με τον Χρονόπουλο να πιάνει την κεφαλιά, τραντάζοντας το δοκάρι του Εθνικού.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι “πολεμιστές” ισοφάρισαν με τον Σκιαδόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σωτηρόπουλου και έκανε το 1-1. Στο 56′ ο Ραμόπουλος θα δώσει προβάδισμα για δεύτερη φορά στους “βυσσινί”, που θα αντέξουν στην πίεση των φιλοξενούμενων και εν τέλει θα “κλειδώσουν” τους 3 βαθμούς, χάρη σε σουτ του Αρφαρά στο 83′.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. (Τσιπιανίτης): Τρίγκας, Χρονόπουλος, Δ.Χριστόπουλος, Σ.Χριστόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αθανασόπουλος, Γασπαρινάτος, Τσίφας (71′ Μαντάς), Μπαλάσης (64′ Σταυρόπουλος), Αρφαράς, Ραμόπουλος (88′ Ούτσικας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ. (Ν.Σαλαμαλίκης): Σαλαμαλίκης, Σ.Α. Διακάτος, Νιάρος, Καρκούλιας, Μπεκίρης, Μπαντούνας (32′ λ.τ. Καρμοκόλιας), Σουρανής, Φραγκούλιας, Ντεντόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (46′ Σωτηρόπουλος), Σκιαδόπουλος (66′ Σ.Θ. Διακάτος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κώστας Βασιλειάδης κατέχει ενεργό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία…
Cresta Posts Box by CP