Περούτζια και Πεσκάρα στο παιχνίδι της χρονιάς

0

Αξίζουν κάποια παιχνίδια από σήμερα, αν και η Παρασκευή γενικότερα δεν ενδείκνυται για πολλά πολλά στο στοίχημα. Η στήλη μου έχει εντοπίσει δύο καλές ευκαιρίες, με αποδόσεις στο 2.00 και άνω και με βάση της το Περούτζια-Πεσκάρα.

 

Περούτζια –  Πεσκάρα

Ρεβάνς για τις δύο ομάδες και παίζουν τους κόπους ολόκληρης της σεζόν, αφού στο τέλος μόνο μια θα παραμείνει στην. Serie B. Με ανατροπή επιβλήθηκε στο πρώτο ματς η Πεσκάρα, αφού έχανε στο πρώτο μέρος με 1-0, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο 58′ και 68′ και όχι μόνο πήρε τη νίκη, αλλά ανέβηκε ψυχολογικά ενόψει του αποψινού “πολέμου”.

Η Περούτζια μετράει 3 σερι ήττες και ο Μασιμο Οντο δεν έχει λύσει τα αμυντικά προβλήματα, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Το παιχνίδι είναι όλη η σεζόν, όποιος το θέλει περισσότερο θα παραμείνει στην κατηγορία, αλλά οι γηπεδούχοι οφείλουν να παίξουν για να βρουν δίχτυα.

Πάντως το πρώτο μέρος δεν θα έχει λογικά πολλά ρίσκα και ιδίως η Πεσκάρα θα φυλάξει τα νώτα της και θα κλείσει τους χώρους. Βρίσκουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο σε πολύ καλή απόδοση στον Stoiximan

 

Μπαρτσελονα-Μπαγερν Μονάχου

Μεγάλη μάχη στο ουδέτερο έδαφος του Ντα Λουζ της Πορτογαλίας, αν και η Μπαγερν πείθει περισσότερο. Η Μπαρτσελονα στηρίχθηκε ξανά στην προσωπικότητα του Μέσι και λύγισε την Νάπολι με 3-1, αλλά στην επανάληψη κινδύνεψε από τους Ιταλούς και γενικά έβγαζε κόπωση όσο περνούσε η ώρα.

Από την άλλη η Μπαγερν διέλυσε την Τσελσι με 4-1 και μπαλάρα, έχει τον Λεβαντόφσκι σε τρομερή κατάσταση και αγωνιστικά είναι σταθερή και πιο πειστική σε σχέση με τους Καταλανούς. Θεωρώ ότι το ματς θα “ανοίξει” με γρήγορο γκολ από νωρίς και θα δούμε θεαματικό παιχνίδι. Ρίσκο στο οβερ 3.5, αλλά σίγουρα αξίζει η απόδοση στην betshop

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον 1ο σκόρερ της Β' κατηγορίας έκλεισε το Δρέπανο και…
Cresta Posts Box by CP