Ποντάρουμε σε γκολ στον ημιτελικό του Europa League

0

Δεν ήταν καλή ημέρα η χθεσινή, αφού δεν πέρασε η δυάδα μου και οφείλω να ανασυνταχθώ, αν και ο Αύγουστος ως ώρας έχει πάει καλά με αρκετά ταμεία. Δυάδα υπάρχει για σήμερα και κατέληξα στο ότι η Μάλμε έχει να φέρει εις πέρας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, όπου εντοπίζεται μια αξιόλογη απόδοση.

 

Μιάλμπι –  Μάλμε

Η Μάλμε κρατάει τα ηνία της κορυφής στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας και απέχει 4 βαθμούς από την 2η Ελφσμποργκ.

Βέβαια απόψε δίνει ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της σκληρής Μιάλμπι, που συνήθως παίζει με άγνοια κινδύνου και παράγει φάσεις ανά ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι της ηττήθηκε με 2-1 από την Ντζουγκάρντεν, αλλά δεδομένα άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σταθερότητα στην άμυνα, αλλά επιθετικά είναι άπιαστοι. Οι γηπεδούχοι θα βρουν φάσεις για γκολ και γενικότερα θα είναι υψηλό εμπόδιο για τους πρωτοπόρους. Γκολ γκολ σε καλή τιμή στην bwin

 

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουν.

Ημιτελικός για το Γιουροπα Λιγκ σε ουδέτερο έδαφος και φυσικά η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ. Η Σεβίλλη καθάρισε την Ρόμα με συνοπτικές διαδικασίες και λύγισε την Γουλβς με γκολ του Οκάμπος στο 89′. Ειναι άκρως σοβαρό σύνολο και δέχεται δύσκολα γκολ.

Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε με την Κοπεγχάγη και χρειάστηκε την παράσταση για να επιβληθεί με 1-0. Έχει προβλήματα κυρίως αμυντικά, αλλά έχει βελτιωθεί μετά την καραντίνα και έχει πολλές ελπίδες, για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Το παιχνίδι θα έχει φάσεις εκατέρωθεν, αν και θα υπάρξει σκοπιμότητα, μιας και διακυβεύεται μια πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Ρίσκο με αξία όμως το γκολ γκολ.

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον πολύπειρο επιθετικό Νίκο Φραγγο εντάσσει στο δυναμικό της η…
Cresta Posts Box by CP