Ρηγόπουλος (διαιτησία): “Για αυτό θέτω υποψηφιότητα στις εκλογές”

0
Ο παρατηρητής και εκπαιδευτής διαιτησίας, Γιάννης Ρηγόπουλος, θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του συνδέσμου Αχαΐας και «ανοίγει τα χαρτιά του» στη «Match»

 Έχει περάσει από τα πόστα του Ταμία και του Γενικού Γραμματέα, αλλά πλέον θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω σε προσωπικό επίπεδο, «κατεβάζοντας» σχήμα στις επικείμενες εκλογές για την προεδρία του συνδέσμου Διαιτησίας του Νομού Αχαΐας.

Ο Γιάννης Ρηγόπουλος ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την υποψηφιότητα του και καταθέτει στη «Match» τα πλάνα και τους στόχους του, αν καταλάβει τον προεδρικό θώκο, διατυπώνοντας τις σκέψεις του για το μέλλον της διαιτησίας, με πλάνο μεθοδικότητας.

Πώς ήρθε η απόφαση να θέσετε υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές Διαιτησίας στην Αχαΐα;

«Αποφάσισα να ηγηθώ ενός σχήματος μετά την επιθυμία του Γιώργου Σταθόπουλου να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, παρόλο που πριν από 20 ημέρες μου έγινε πρόταση από τον Άγγελο Αποστολόπουλο, για να ενταχθώ στον συνδυασμό του.

Αρνήθηκα ευγενικά την πρόταση του, γιατί ήθελα αυτή την φορά να βγω μπροστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε διαφορές ή είμαστε τσακωμένοι, απλά έχω άλλες ιδέες».

Έχετε περάσει από τα πόστα του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία. Τι έχετε αποκομίσει από τις εν λόγω θητείες σας;

«Στην πρώτη θητεία μου ανέλαβα την θέση του Ταμία. Υπήρχαν χρωστούμενα από τις ετήσιες συνδρομές, αλλά με την επικοινωνία που είχα με τα παιδιά, κατάφερα και εισπράξαμε το μεγαλύτερο ποσό, με συνέπεια να διπλασιάσουμε το κέρδος σε διάστημα 3 χρόνων.

Από την θέση του Γενικού Γραμματέα η θητεία μου ήταν μισή, λόγω πανδημίας, αλλά απέκτησα εξοικείωση με τα έγγραφα και μεγαλύτερη εμπειρία, όσον αφορά στις διαφορές που είχαμε με ορισμένα μέλη. Ωστόσο οι προσωπικές σχέσεις με όλα τα μέλη μας βρίσκονται σε άριστο επίπεδο».

Αν αναλάβετε την θέση του προέδρου, έχετε ήδη κάποιο πλάνο, για να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο κομμάτι της διαιτησίας;

«Αν τα καταφέρω έχω πρόγραμμα και νέες ιδέες για τους διαιτητές μας. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε, όταν βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι να τιμήσουμε παλιούς διαιτητές με προσφορά. Θα ανανεωθεί ο ρουχισμός με χορηγίες, θα φτιάξουμε την ιστοσελίδα του συνδέσμου, θα οργανώσουμε συνεστιάσεις και θα επαναφέρουμε την ετήσια χοροεσπερίδα με καλεσμένα όλα τα σωματεία.

Θα είμαι δίπλα στα παιδιά, για να ακούω τους προβληματισμούς τους και να τους μεταφέρω στην διοργανώτρια αρχή, όπου εκεί θα προσπαθούμε με διάλογο και συνεννόηση να λύνουμε τα προβλήματα».

Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαϊας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δύσκολο ως ακραίο σενάριο φαντάζει η επανεκκίνηση στην δράση των…
Cresta Posts Box by CP