Προς δικαίωση οι “εκτιμήσεις” του Δ.Σαρρή!

0
Άγγελος Δανιήλ, Δημήτρης Σαρρής και Κώστας Ντάσιος κατέχουν εξέχοντα ρόλο στην ΕΠΣ Αχαΐας, κινώντας τα διοικητικά νήματα, αρχής γενομένης από τον πρόεδρο της Ένωσης, κ.Δανιήλ.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα οποία θα φανούν όταν με το καλό επιστρέψουμε σε ρυθμούς «κανονικότητας», οι οποίοι υπολογίζονται από τον προσεχή Σεπτέμβριο, μιας και η φετινή σεζόν θα ακυρωθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όπως έχει ενημερώσει πρώτη η «Match» από τις αρχές Ιανουαρίου.

Κάθε εβδομάδα και μέσω της «Match» οι προαναφερθέντες έχουν πάρει θέση για το μέλλον και την τύχη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας και είχαν διαφορετική οπτική πάνω στο φλέγον αυτό θέμα.

Ο Άγγελος Δανιήλ δεν ήθελε να πάρει σαφή θέση και λογικά κινούταν με βάση τις αποφάσεις της Πολιτείας, ενώ ο Δημήτρης Σαρρής μας είχε τονίσει και μάλιστα από τις αρχές Ιανουαρίου ότι δεν βλέπει φως στο τούνελ και η ακύρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ήταν κάτι παραπάνω από πιθανή.

Τέλος ο Κώστας Ντάσιος παρουσιάστηκε πιο αισιόδοξος υποστηρίζοντας ότι μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο και το καλοκαίρι, με παράταση στη σεζόν και με κάθε απαραίτητο υγειονομικό μέτρο, κάτι φυσικά που δεν βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους παίκτες. Κι αυτό, καθώς οι περισσότεροι δίνουν προτεραιότητα στις εργασίες τους και ήδη έχουν χάσει την «καψούρα» τους για το ποδόσφαιρο, αφού στην πλειοψηφία τους κάνουν απλά το χόμπι τους.

Από ότι φαίνεται και μέσω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, θα επικρατήσει η άποψη του κ.Σαρρή, ο οποίος είχε προβλέψει ότι δύσκολα θα ξαναπαιχθεί ποδόσφαιρο και η επανεκκίνηση θα πάει από Σεπτέμβριο.

Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαϊας (15/2)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο παρατηρητής και εκπαιδευτής διαιτησίας, Γιάννης Ρηγόπουλος, θέτει υποψηφιότητα για…
Cresta Posts Box by CP