Σκόρερ (αφιέρωμα): Ο «μάγος» και οι ελπιδοφόροι

0
Πολλά γκολ απολαύσαμε φέτος ως θεατές στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της δικής μας Ένωσης.

Στην Α΄κατηγορία την διαφορά έκανε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο «μάγος» του Ατρόμητου Πατρών, που όταν βρήκε πατήματα έφτασε τα 26 γκολ, παρότι ξεκίνησε μουδιασμένα την χρονιά. Ήταν και ο πρώτος σκόρερ των τριών πρωταθλημάτων, με διαφορά 6 τερμάτων από τον Μάριο Καμηνιώτη, που ήταν το «κανόνι» της φετινής Β΄κατηγορίας.

Ο φέρελπις ποδοσφαιριστής του Άνω Καστριτσίου τράβηξε τα βλέμματα σαν μαγνήτης και έκανε σούπερ πρωτάθλημα με την ομάδα του Βασίλη Μπαλάτη. Τα 20 τέρματα του ήταν καθοριστικά και ήταν ένας πραγματικός «πονοκέφαλος» για τις αντίπαλες άμυνες του 2ου ομίλου.

Στην 3η και τελευταία τη τάξει κατηγορία ο Χρυσόστομος Λάιος της Αυτόνομης «έκανε πάρτι» με 18 γκολ και ξεχώρισε στον 2ο όμιλο.

Ο Γκάτσης και οι νέοι

Μετά τον Ανδρεόπουλο ο Βαγγέλης Γκάτσης του Παναιγιάλειου ήταν ότι πιο αξιόπιστο στην Α΄με 22 γκολ. Από 17 γκολ είχαν οι Αποσκίτης (Πήγασος), Μητρόπουλος και Κατσαούνης (Φλόγα Ροδιάς), Αντωνακόπουλος (Σταροχώρι) και Μπάσα (Φοίνικας Ζήριας), ενώ 16 είχαν οι Λυμπέρης και Φράγκος για Αετό Π. και Αστραπή.

Στα 15 είχαμε τους ελπιδοφόρους Σπάχιου, Σκούρτα και Τσάκωνα για Πανιώνιο/Αχιλλέα, Αχαϊκό και Ατρόμητο Ζαρουχλείκων αντίστοιχα, αλλά και τον έμπειρο Γιάννη Στουπάκη του Λέοντα Αλισσού.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αρκετές αναμετρήσεις φιλοξενεί το σημερινό κουπόνι στο stoixima, αλλά χρειάζεται…
Cresta Posts Box by CP