Στοίχημα: Κυνηγάει την 4άδα η Φαμαλικάο

0

Αρκετές αναμετρήσεις φιλοξενεί το σημερινό κουπόνι στο stoixima, αλλά χρειάζεται προσοχή μιας και τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και είναι δύσκολα για στοιχηματισμό. Έτσι θα πορευτούμε με 2άδα από Πορτογαλία και Πολωνία, με την Φαμαλικάο να αποτελεί στήριγμα για την στήλη μου.


Ζιλ Βιθέντε- Φαμαλικάο

Το κίνητρο βρίσκεται προς την δεξιά πλευρά, αφού η Ζιλ Βιθέντε έχει σώσει την κατηγορία και δείχνει χαλαρότητα, όπως αποδείχθηκε και στην ήττα με 1-0 από την Πορτιμονένσε.

Παίζει βέβαια χωρίς άγχος, αλλά η Φαμαλικάο επανήλθε δριμύτερη μετά την πανδημία, ρίχνοντας στο καναβάτσο την πρωτοπόρο Πόρτο, την οποία λύγισε στην έδρα της με 2-1. Έτσι κυνηγάει την 4η θέση και την Σπόρτινγκ Λισαβώνας και συνεχίζει να κάνει όνειρα Ευρώπης, οπότε θα εξαντλήσει τις πιθανότητες.

Θα ποντάρουμε στο κίνητρο και στην καλύτερη εικόνα της Φαμαλικάο από την Ζιλ Βιθέντε. Πάμε στο Χ2 και οβερ 1.5 γκολ στον αγώνα.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Πιαστ Γκλίβιτσε- Γκόρνικ

Η Πιαστ πέρασε από την έδρα της Κορόνα Κίελτσε με 2-1 και συνεχίζει να απέχει 8 πόντους από την πρωτοπόρο Λέγκια Βαρσοβίας, 2 στροφές πριν από τα πλέι-οφ.

Στην έδρα της είναι δυνατή και πάντα αποπνέει σταθερότητα, ενώ θα κάνει αρκετές φάσεις και έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο για το τρίποντο. Από την άλλη, η Γκόρνικ επικρατούσε με 2-0 επί της Λέχια Γκντανσκ, αλλά δέχθηκε ισοφάριση στο τελευταίο 15λεπτο και έτσι συμβιβάζεται με την ιδέα των πλέι-άουτ. Ε

κτός έδρας δεν είναι αξιόπιστη, αλλά παίζει με άγνοια κινδύνου και μπορεί να βρει δίχτυα. Πάμε στο καλοπληρωμένο οβερ.

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Εξαιρετικό πρωτάθλημα έκανε φέτος στην Α2 ΕΣΚΑ-Η και με την…
Cresta Posts Box by CP