Στοίχημα : Αναγκασμένη να σκοράρει η Φροζινόνε

0

Δεν ήταν καλή η χθεσινή ημέρα στοιχηματικά, αφού δεν πέρασε καμία από τις δύο επιλογές μου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάλι με δυάδα σήμερα, αλλά το κουπόνι δεν λέει πολλά με άσημες ομάδες και αμφίρροπα ματς στο Γιουρόπα. Έτσι θα δώσουμε έμφαση στα πλέι οφ ανόδου Β’ Ιταλίας και Β’ Ισπανίας.

 

Σπέτσια – Φροζινόνε

Η Σπέτσια βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο στην Serie A και έχει το αβαντάζ μετά το 0-1 μέσα στο Φροζινόνε.

Οι φιλοξενούμενοι οφείλουν να παίξουν ανοιχτά από την αρχή, για να αντιστρέψουν τα δεδομένα και οι γηπεδούχοι θα βρουν χώρους, όντας “μανούλα” στις αντεπιθέσεις.

Το παιχνίδι θα έχει ευκαιρίες και στις δύο εστίες, άλλωστε αυτό το είδαμε και στο πρώτο ματς, αλλά η Φροζινόνε δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, λόγω έλλειψης ψυχραιμίας.

Το γκολ γκολ βρίσκεται σε καλή απόδοση στον  Stoiximan

 

Ελτσε- Χιρόνα

Τελικός ανόδου στα πλέι οφ της Σεγούντα Ντιβιζιόν και το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην έδρα της Ελτσε.

Η Ελτσε απέκλεισε στα ημιτελικά την Σαραγόσα με διπλό στο “Ρομαρέδα” και ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της και έδειξε ότι αμυντικά είναι χαλύβδινη.

Η Χιρόνα με 2 νίκες έθεσε εκτός τελικού την Αλμερία και δικαίως βρίσκεται απόψε απέναντι από την Ελτσε, για να διεκδικήσει την άνοδο. Είναι αξιόπιστη στην επίθεση, αλλά αμυντικά βγάζει αστάθεια.

Θεωρώ ότι το αποψινό ματς δεν θα έχει ρίσκα και θα έχει μπόλικη σκοπιμότητα. Άλλωστε υπάρχει ρεβάνς και μάλλον το εισιτήριο για την νέα Πριμέρα Ντιβιζιόν θα κριθεί εκεί.

Ρίσκο στο ημίχρονο Χ, αλλά σίγουρα αξίζει η απόδοση στην betshop

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Θόδωρος Βλασόπουλος μετά από 18 χρόνια σταθερής παρουσίας στην…
Cresta Posts Box by CP