Στοίχημα: Δυνατά η Αταλάντα με Πάρμα

0

Δεν έχει πολλές αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι, συνεπώς θα πάμε προσεκτικά με 2 επιλογές, οι οποίες εξάγονται μετά από πολύ μελέτη στα ρεπορτάζ και το κίνητρο. Βάση της στήλης θα είναι η επιθετική Αταλάντα.

Πάρμα – Αταλάντα

Η Πάρμα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παίζει χωρίς άγχος, ενώ η Αταλάντα είναι η χαρά του φιλάθλου, αφού παίζει πάντα με όπλο την επίθεση της.

Η ομάδα του Μπέργκαμο θα παλέψει με την Ιντερ για την κατάληψη της 2ης θέσης και αυτό είναι ένα κίνητρο. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-1 Νάπολι εντός και Μπρέσια εκτός και δείχνουν ορεξάτοι.

Αναμένεται ματς με καλό ρυθμό, πολλές φάσεις και οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυναμικά για να σκοράρουν άμεσα. Over 1.5 γκολ αγώνα στο 1ο ημίχρονο στην bet365

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram

Ζυρίχη – Σιον

Αντίθετη πορεία ακολουθούν μετά την πανδημία οι αποψινοί αντίπαλοι. Η Ζυρίχη ναι μεν είναι στην μέση την βαθμολογίας, αλλά μετράει 4 σερί ήττες και αμυντικά παραπαίει.

Η Σιον μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση, που οδηγεί στο μπαράζ υποβιβασμού, αλλά έχει να ηττηθεί εδώ και 5 αγωνιστικές και αποπνέει σταθερότητα. Στο ντέρμπι με την Τουν έμεινε στο 1-1 και η Τουν βρίσκεται στο +3 από το ψυχοφθορο μπαράζ. Επιθετικά δεν είναι κακή η Ζυρίχη και η Τουν θέλει μόνο νίκη. Πάμε στο οβερ 2.5

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ομάδα της Ανδραβίδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Καρακάση.…
Cresta Posts Box by CP