Στοίχημα: Δύσκολη έξοδος για την Σλάβια Πράγας

0

Πέρασε χθες το δυνατό σημείο μας με το 2 και οβερ 1.5 της Μπασακσεχίρ, αλλά παρότι πετύχαμε το 1Χ στο Φαλαμικάο- Μπράγκα δεν είχαμε γκολ (0-0) και έτσι μείναμε με επιτυχία στο ήμισυ. Πάμε στα σημερινά σε ένα κουπόνι στοιχήματος γεμάτο επιλογές, αλλά με μπόλικες παγίδες και το βασικό σημείο έρχεται από Τσεχία…μεριά.


Μπάνικ Οστράβα- Σλάβια Πράγας

Συνεχίζονται τα πλέι-οφ στην Α΄Τσεχίας και η πρωτοπόρος Σλάβια Πράγας δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Μπάνικ Οστράβα.

Η Σλάβια δυσκολεύτηκε εντός με την Ζλίν, αλλά νίκησε με 1-0 και παρέμεινε στο +6 από την Πλζεν που την καταδιώκει στην μάχη του τίτλου. Η Μπάνικ δυσκόλεψε φέτος την Σλάβια σε Κύπελλο (νίκη με 2-0) και σε πρωτάθλημα (2-2 στην Οστράβα) και γενικά αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στους προπορευόμενους, οι οποίοι βγάζουν προβλήματα και με την Ζλιν δεν έπαιξαν τόσο καλά.

Το ματς είναι κομβικό και η Μπάνικ παίζει με άγνοια κινδύνου. Πάμε στο γκολ γκολ.


Μόλντε- Ρόζενμποργκ

Η Μόλντε μπήκε στην πρεμιέρα πολύ δυναμικά και “καθάρισε’ την νεοφώτιστη Άαλεσουντ με 4-1, ενώ η Ρόζενμποργκ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Κρίστιανσουντ και έδειξε προβληματική εικόνα.

Είναι ντέρμπι με ιδιαιτερότητες και οι συγκεκριμένες ομάδες είναι αναγκασμένες να “χτυπήσουν” το πρωτάθλημα στην Νορβηγία. Αναμένεται οριακό παιχνίδι και βάση στην άμυνα, οπότε δύσκολα θα παρθούν μεγάλα ρίσκα στο πρώτο μέρος και ίσως το ματς πάρει άλλη τροπή στην επανάληψη, αν και αιωρείται ανάμεσα στα 2-3 γκολ.

Πάμε όμως με την πιο πειστική εικόνα της Μόλντε. 1Χ και οβερ 1.5 γκολ στο ματς.


Ατλέτικο Μαδρίτης- Βαγιαδολίδ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μπει δυνατά μετά την πανδημία και συνέτριψε την Οσασούνα στην Παμπλόνα με 5-0, διατηρώντας την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Βαγιαδολίδ απέχει 8 βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις και δύσκολα θα κινδυνέψει, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρα και δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Έμεινε στο 0-0 εντός με την Θέλτα και σήμερα λογικά θα προσεγγίσει αμυντικά την αποστολή με τους “ροχιμπλάνκος”, που θα έχουν την κατοχή και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Έχουν λογική τα 2-3 γκολ.

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η άνοδος της Αχαϊκής στην Γ΄Εθνική επιφέρει ανακατατάξεις σε Α…
Cresta Posts Box by CP