Στοίχημα : Η Τζένοα παίζει όλη την σεζόν

0

Δεν έχει πολλές αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι, συνεπώς θα πάμε προσεκτικά με 2 προγνωστικά, τα οποία προέρχονται από Ιταλία και Νορβηγία. Σημαντικό ματς αναμένεται στην Γένοβα.

Τζένοα- Βερόνα

Η Τζένοα παίζει όλη την σεζόν απόψε και έχει το αβαντάζ έναντι της Λετσε για παραμονή. Αν νικήσει την Βερόνα δεν θα την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της Λετσε με την Πάρμα, αφού θα παραμείνει στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αν το ματς έρθει Χ2 θα θέλει μη νίκη της Λετσε, που ειναι στο – 1 από τους Γενοβέζους. Από την άλλη, οι φιλοξενουμενοι είναι αδιάφοροι, αλλά δεν πρόκειται να δώσουν το τρίποντο έτσι απλά. Παίζουν ανοιχτά και παίζουν για την υστεροφημία τους, οπότε αναμένουμε καλή εμφάνιση από την μεριά τους. Πάμε στο γκολ γκολ μαζί με οβερ 2.5. 

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram

Όντς – Ρόζενμποργκ

Ντέρμπι στην αγωνιστική που εκτυλίσσεται στην Α’ Νορβηγίας. Οι δύο ομάδες έχουν κοινά στοιχεία και προέρχονται από καλές εμφανίσεις και αποτέλεσμα. Η Οντς λύγισε την Μιονταλεν εκτός με 2-0 και η Ρόζενμποργκ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βίκινγκ με 3-0 και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι μετρούν 2 σερί επιτυχίες και είναι στην 4η θέση, ενώ με νίκη θα πιάσουν την Βαλερενγκα στην 3η θέση. Οι φιλοξενουμενοι έχουν την καλύτερη άμυνα με 8 γκολ παθητικό, αλλά πρέπει να αποδείξουν ότι συνηλθαν, για να τους εμπιστευτούμε, όντας αλλοπρόσαλλη ομάδα στο ξεκίνημα. 1Χ και οβερ 1.5 γκολ

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον Γιάννη Σώζο διατήρησε στο ροστερ του ο Εθνικός/ Πολύτεκνος…
Cresta Posts Box by CP