Στοίχημα: Καλείται να αντιδράσει η Λυών (3αδα)

0

Αρκετά καλό κουπόνι σήμερα και εννοώ με ευκαιρίες, αφού έτσι και αλλιώς το πρόγραμμα κάθε Σάββατο περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια. Οι επιλογές μου για σήμερα προέρχονται από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα, αλλά το ματς της Λυών με την Μετς θα αποτελέσει το στήριγμα της τριάδας μου.


Λυών- Μετς

Δεν μπορεί με τίποτα στο Σαμπιονά η Λυών και έχει μόλις 2 νίκες σε 10 ματς, όντας ακριβώς πάνω από την διακεκαυμένη ζώνη, με την Μετς να την ξεπερνάει για 1 πόντο.

Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα έχασαν στην έδρα της Μπενφίκα με 2-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ και έδωσε απαιτητικό παιχνίδι, αλλά καλείται να βρει άμεσα τρίποντο και πρέπει να παίξει επιθετικά από την αρχή. Η Μετς πήρε σπουδαία νίκη εντός με την Ναντ (1-0) και έδειξε βελτιωμένη εικόνα, ενώ μπορεί να βρει δίχτυα απέναντι στην παραπαίουσα άμυνα της Λυών.

Πάμε στο οβερ 2.5,περιμένοντας παιχνίδι με φάσεις και ταχύ τέμπο, αφού η Λυών δεν έχει  άλλη επιλογή παρά μόνο να επιτεθεί.


Σάλκε- Ντόρτμουντ

Η Σάλκε προσγειώθηκε ανώμαλα στην έδρα της Χόφενχαϊμ, αφού υπέστη ήττα με 2-0 και “χάλασε” την καλή εικόνα της τον τελευταίο μήνα, αφού είχε προηγηθεί και το εντός 1-1 με την Κολωνία.

Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Ίντερ με 2-0 και παραδόθηκε αμαχητί, αλλά σήμερα θέλει αποτέλεσμα, για να παραμείνει μία ανάσα ή και να περάσει στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, αν και εφόσον την ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Το ματς είναι ντέρμπι στην κοιλάδα του Ρουρ και ανάμεσα στα δύο σωματεία υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα.

Θα ποντάρω στο οβερ 2.5, αφού θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν δίχτυα και από εκεί και πέρα το ματς μπορεί να “ανοίξει” επικίνδυνα.


Απόλλων Λεμεσού- Α.Ε. Λεμεσού

Παιχνίδι που είναι μεγάλο ντέρμπι για την Λεμεσό, αλλά και οι δύο ομάδες της πόλης της Κύπρου δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο τους, έχοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους.

Οι γηπεδούχοι έχασαν με 1-0 και κακό πρόσωπο από τον Εθνικό Άχνας εκτός, ενώ η ΑΕΛ πήρε σημαντικό βαθμό με 1-1 εντός και με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας, δείχνοντας καλύτερη εικόνα σε σύγκριση με τους σημερινούς αντιπάλους της. Το ματς θα έχει πολύ ισοπαλία, αλλά αμφότερες θέλουν τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για το γόητρο. Πάμε στο γκολ γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/kaleitai-na-antidrasei-h-lyon/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η 3η αγωνιστική της Α1…
Cresta Posts Box by CP