Στοίχημα: Με συνοπτικές διαδικασίες η Πόρτο

0

Με εμβόλιμη αγωνιστική σε Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα Ντιβιζιόν θα κυλήσει η τρέχουσα εβδομάδα στο betbet και ειδικά σήμερα το κουπόνι κατακλύζεται από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Βέβαια το δυνατό σημείο της στήλης μου προέρχεται από την Πορτογαλία και από το κίνητρο της Πόρτο, η οποία θα επιδιώξει να παραμείνει στην κορυφή.


Αβές- Πόρτο

Η Πόρτο βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από την Μπενφίκα, που υπέστη σοκ στην έδρα της Πορτιμονένσε (2-2), παρότι προηγήθηκε από νωρίς με 2-0.

Δεν εντυπωσίασε με την Μαρίτιμο εντός, αλλά επικράτησε με 1-0 με γκολ του Κορόνα από το 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Από την άλλη, η Αβές ηττήθηκε από την Τοντέλα εκτός με 2-0 και ήδη κάνει πλάνα για την Β΄Πορτογαλίας, αφού δύσκολα θα καλύψει το χαμένο έδαφος, παραμένοντας κολλημένη στον πάτο της βαθμολογικής κατάταξης.

Ο ρυθμός θα εξαρτηθεί από τις ορέξεις των φιλοξενούμενων και πιστεύω ότι το ματς θα έχει γρήγορα γκολ και συνεπώς θα “ανοίξει”. 2 και οβερ 2.5

Φενερμπαχτσέ- Τραμπζονσπορ

Δεύτερος ημιτελικός στο Κύπελλο Τουρκίας, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σημαντικές νίκες, έχοντας συνάμα την ψυχολογία στο ζενίθ της.

Οι γηπεδούχοι λύγισαν με ανατροπή την Καϊσέρισπορ (2-1) και έδειξαν χαρακτήρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρασαν από την έδρα της Γκοζτεπέ με 3-1, κρατώντας τα ηνία στην κορυφή της βαθμολογίας, με συγκάτοικο την Μπασακσεχίρ. Η Τράμπζονσπορ έχει τα φόντα να φτάσει και στον τελικό και το νταμπλ είναι δέλεαρ για αυτήν, ενώ η Φενέρ θα τα δώσει όλα, θέλοντας διακαώς να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Στο πρώτο ματς η Τράμπζονσπορ επιβλήθηκε με 2-1.

Θεωρώ τουλάχιστον ότι δεν θα ηττηθεί σήμερα και το ματς αν το προσεγγίσουμε στα γκολ κυμαίνεται στα 2-3. Πάμε στο Χ2 και οβερ 1.5 γκολ αγώνα, που βρίσκεται σε σούπερ απόδοση.

Βέρντερ- Μπάγερν Μονάχου

Η Βέρντερ τα δίνει όλα για την απευθείας παραμονή και το “διπλό” με 5-1 στην έδρα της Πάντερμπορν φανέρωσε για πολλοστή φορά ότι το σύνολο της Βρέμης πατάει γερά στα πόδια του, έπειτα από την πανδημία.

Η Μπάγερν δεινοπάθησε στην “Αλιάνζ Αρίνα” με την Γκλάντμπαχ, αλλά εν τέλει απέσπασε το τρίποντο στο τέλος με 2-1 και έφτασε ακόμα πιο κοντά στον τίτλο. Σκοράρει με περίσσια άνεση, αλλά δεν είναι τόσο φερέγγυα στην άμυνα και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να απειλήσουν, μιας και κυνηγούν θετικό αποτέλεσμα και αν παίξουν φουλ παθητικά θα το “πληρώσουν”. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έχει γρήγορο τέμπο και αρκετά γκολ. Πάμε στο οβερ 3.5

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος δεν θα συνεχίσει στην Σφήκα Αμαλιάδας τη…
Cresta Posts Box by CP