Στοίχημα : Μπενφίκα και Λειψία με “όπλο” την επίθεση

0

Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ έχουμε την τρέχουσα εβδομάδα, αφού ανοίγει η αυλαία στην πρεμιέρα των ομίλων και τα παιχνίδια είναι “φωτιά”. Σήμερα συνιστώ χαλαρό ποντάρισμα, έχοντας εντοπίσει 2 καλές ευκαιρίες και παιχνίδι με τα γκολ. Ο πυλώνας της στήλης μου αφορά την μάχη της Μπενφίκα με την Λειψία.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η bet365 .Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:


Μπενφίκα- Λειψία

Πολύ καλά πορεύονται στα πρωταθλήματα τους και δείχνουν ομάδες με αρχή, μέση και τέλος, έχοντας πραγματοποιήσει φοβερό ξεκίνημα.

Η Μπενφίκα βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και την εξαιρετική Φαμαλικάο, επικρατώντας εύκολα εντός της Ζιλ Βιθέντε με 2-0. Από την άλλη, η Λειψία είχε πιο δύσκολο έργο στην Μπουντεσλίγκα, αλλά παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, πήρε βαθμό (1-1) από την Μπάγερν Μονάχου και σήμερα πάει με ψυχολογία για αποτέλεσμα στο “Ντα Λουζ”.

Η Μπενφίκα καλείται να πάρει πρωτοβουλίες και να επιβάλλει τον ρυθμό της, αφού παίζει εντός. Από την άλλη, η Λειψία είναι επικίνδυνη και μπορεί να “χτυπήσει” με πολλούς τρόπους, οπότε περιμένω να σκοράρει. Γκολ γκολ και οβερ 2.5


Τσέλσι- Βαλένθια

Η Τσέλσι είναι σίγουρα το φαβορί αλλά η Βαλένθια δεν έχει να χάσει κάτι και δύσκολα θα περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, δίνοντας γήπεδο και χώρο στους Λονδρέζους.

Οι γηπεδούχοι του Σάρι έχουν βρει πατήματα, αλλά προσαρμόζονται ακόμα μετά την αποχώρηση του Αζάρ. Πάντως μετά την διακοπή επέστρεψαν με “άγριες διαθέσεις” και πέρασαν νικηφόρα με 5-2 από το “Μολινό”, διαλύοντας την Γουλβς. Στην αντίπερα όχθη, η Βαλένθια έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου”, χάνοντας με 5-2 και έβγαλε αδυναμίες στην άμυνα.

Αμφότερες έχουν “θέματα” στα μετόπισθεν και ειδικά η Τσέλσι σκοράρει με άνεση στα τελευταία ματς. Οι “νυχτερίδες” θα τα δώσουν όλα και πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν. Πάμε με το οβερ 2.5

www.bet-on-arme.com/benfika-kai-leipsia-me-oplo-thn-epithesi/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το ματς της 2ης στροφής στην Α΄ ΕΠΣΑ κατηγορία μεταξύ…
Cresta Posts Box by CP