Στοίχημα : “Μυρίζει” γκολ στο Φράιμπουργκ

0

Με Γερμανική συνταγή θα πορευτούμε και σήμερα και θα ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια, που βρίσκονται στο κουπόνι και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Βάση ωστόσο θα δώσουμε στην αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με την Βέρντερ Βρέμης, με το εν λόγω να ματς να ανοίγει την τριάδα της στήλης μου.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα ένα πετυχημένο δελτίο. Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:


Φράιμπουργκ- Βέρντερ

Η Φράιμπουργκ παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη και η Βέρντερ θα δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό πόντο στην έδρα της Λειψίας με 1-1 και είχαν καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση, ενώ η Βέρντερ διασύρθηκε στην Βρέμη από την Λεβερκούζεν με 4-1 και συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Αμφότεροι λοιπόν θέλουν τρίποντο και γενικά η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια δείχνει γκολ. Δεν έχουμε λόγο να μην την ασπαστούμε, μιας και οι μεν και οι δε θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Αξία στο οβερ.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram


Βόλφσμπουργκ- Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ έδειξε φουριόζα και συνέτριψε την Σάλκε με 4-0, ενώ και η Βόλφσμπουργκ μπήκε δυνατά μετά την επανέναρξη, επικρατώντας της Άουγκσμπουργκ εκτός με 2-1.

Βέβαια οι “λύκοι” είχαν αρκετή δόση τύχης, ενώ δεν έχουν σκοράρει απέναντι στην Ντόρτμουντ εδώ και 6 παιχνίδια και γενικά η παράδοση είναι με το μέρος των “κιτρινόμαυρων” του Λουσιέν Φαβρ. Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου την ερχόμενη Τρίτη και με νίκη σήμερα θα έχει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από τους Βαυαρούς, η οποία βρίσκεται στο -4.

Από επίθεση πάνε καλά, αλλά αμυντικά και οι φιλοξενούμενοι δεν είναι τόσο σταθεροί μακριά από το “σπίτι” τους. Έχει αξία και λογική το γκολ γκολ μαζί με οβερ.


Πάντερμπορν- Χόφενχαϊμ

Η Πάντερμπορν βρίσκεται στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα και δύσκολα θα ορθοποδήσει. Η Χόφενχαϊμ κυνηγάει την Ευρώπη, αλλά δεν είναι και τόσο μακριά από την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 με την Φορτούνα στο Ντίσελντορφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Χέρτα με 3-0 και οι απουσίες ήταν εμφανείς. Απουσίες θα έχουν αμφότεροι, με την Πάντερμπορν στην επίθεση και την Χόφενχαϊμ στην άμυνα, άρα θεωρώ πως το σκορ δεν θα ξεφύγει και γενικά δεν θα ρισκάρουν. Χ2 (Δ.Ε.) και οβερ 1.5

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/63119/mirizei-gkol-sto-freiburg-3ada/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ΝΕΠ είχε εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α2…
Cresta Posts Box by CP