Στοίχημα: Νίκη με πάνω από ένα γκολ για την Έλφσμποργκ

0

Σε φουλ δράση σήμερα η Α’ Σουηδίας, ενώ το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται με την Λειψία να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης για μια θέση στους 4, αλλά στοιχηματικά δεν θα ασχοληθώ. Μεγάλο φαβορί για σήμερα η Ελφσμποργκ και από τα δυνατά χαρτιά της ημέρας.

 

Έλφσμποργκ –  Φάλκενμπεργκ

Η Έλφσμποργκ πέρασε από την έδρα της Έστερσουντς με 1-0 και πλέον μετράει 2 σερί εκτός έδρας νίκες, αφού είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΪΚ στην Στοκχόλμη. Είναι στο -7 από την πρωτοπόρο Μάλμε και θέλει το τρίποντο, για να μειώσει την διαφορά και να συνεχίσει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Η Φάλκενμπεργκ το πάλεψε με την Μάλμε και ηττήθηκε εντός με 1-0 και έτσι το ίδιο θα κάνει και απόψε, θέλοντας να πάρει κάτι από το ματς. Περιμένω καλό ρυθμό και πολλές φάσεις και οι φιλοξενούμενοι θα βοηθήσουν σε αυτό το σενάριο. Άσσος και οβερ 1.5 στον Stoiximan

 

Βάρμπεργκς- Χακεν

Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ταλαιπωρουνται από σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Η Βάρμπεργκς έφερε ισοπαλία με 3-3 στην έδρα της Σιριους, ενώ η Χακεν ηττήθηκε εντός από την Καλμαρ με 2-0 απογοήτευσε.

Πιστεύω ότι απόψε θα βγάλει αντίδραση και έχει τα φόντα να επανέλθει στις καλές παρουσίες, αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα, αν και το 2 θέλει κάλυψη με την Βάρμπεργκς να έχει ξεσπάσματα στο παιχνίδι της, αλλά όχι σταθερότητα. Ρίσκο στο Χ2 μαζί με οβερ 1.5 γκολ,  betshop

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Δημήτρης Τσίτσαρης θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην Α' Ηλείας…
Cresta Posts Box by CP