Στοίχημα : Ντέρμπι κορυφής στο Αμβούργο

0

Με 2 επιλογές θα κινηθεί η στήλη μου σήμερα και φυσικά το Γερμανικό ποδόσφαιρο σε Α΄και Β΄Εθνική κρατάει ψηλά την στοιχηματική σημαία. Θεωρώ ότι τα σημερινά παιχνίδια κρύβουν παγίδες και προσωπικά προτείνω δυάδα, με το βασικό σημείο να προκύπτει από το μεγάλο ντέρμπι στην Τσβάιτε Λίγκα με προορισμό το Αμβούργο.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το στοίχημα, καθώς και χρήσιμα άρθρα που θα σας οδηγήσουν στο ταμείο.


Αμβούργο- Αρμίνια Μπίλεφελντ

Η Αρμίνια στοχεύει στην 1η θέση και συνεπώς στην απευθείας άνοδο, ενώ το Αμβούργο βρίσκεται στην 2η θέση μαζί με την Στουτγάρδη και από ότι φαίνεται θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την 2η θέση της ανόδου.

Μετά την επιστροφή στα γήπεδα, ελέω πανδημίας, το Αμβούργο δέχθηκε ισοφάριση στο 93΄και δεν λύγισε την Γκρόιτερ Φιρτ εκτός (2-2), ενώ η Αρμίνια δεν ξεπέρασε το εμπόδιο της Όσναμπρικ (1-1) και μάλιστα στο Μπίλεφελντ και σήμερα θα προσπαθήσει να μην χάσει, αφού και η ισοπαλία της κάνει, ενώ με “2” θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά.

Κοινό σημείο το ότι σκοράρουν εύκολα, αλλά στα μετόπισθεν έχουν προβλήματα. Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και αυτό φυσικά ευνοεί τους φιλοξενούμενους. Πιστεύω πως το πρώτο 45λεπτο θα είναι “κλειστό” και η Αρμίνια θα κλείσει τους χώρους στο Αμβούργο. Αξίζει το ημίχρονο Χ.


Μάιντζ- Λειψία

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά μπήκαν και διαφορετικά μετά την επανέναρξη.

Η Μάιντζ έχανε με 2-0 στην έδρα της Κολωνίας, αλλά επανήλθε και πήρε σημαντικό πόντο με 2-2. Η Λειψία υποδέχθηκε την Φράιμπουργκ και με το ζόρι ισοφάρισε (1-1), αφού δεν θύμισε σε τίποτα την φετινή και εξαιρετική Λειψία, που συνηθίσαμε σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν την παίρνει πλέον άλλη γκέλα και δεδομένα θα μπει δυναμικά, με μοναδικό στόχο το “2”. Από την άλλη, η Μάιντζ δείχνει βελτιωμένη, αλλά δεν παύει να έχει θέματα, παρότι μετράει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 3 παιχνίδια της. Θέλει πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα, αφού θα δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Έχει λογική το γκολ γκολ μαζί με οβερ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/63232/derby-korifis-sto-amboyrgo-2ada/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 23η ημέρα του Μαΐου 1992 απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς…
Cresta Posts Box by CP