Στοίχημα : Ντέρμπι με γκολ στο “Μέρσεϊσάϊντ”

0

Ένα γκολ σε Μόλντε και Μαδρίτη θέλαμε, αφού πέρασε η δύσκολη απόδοση με το “2” και οβερ 1.5 γκολ της Σλάβια Πράγας επί της Μπάνικ στην Οστράβα. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά, πάντα με προσοχή και μελέτη στα ρεπορτάζ, οπότε υπάρχει καλή τριάδα και ευελπιστούμε να έχουμε τύχη. Το βασικό σημείο απορρέει από το ντέρμπι της Έβερτον με την Λίβερπουλ.

Έβερτον- Λίβερπουλ

Η Έβερτον βρέθηκε σε καλό φεγγάρι πριν την διακοπή με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα των “εφοπλιστών”, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει την Ευρώπη, αφού θέλει σερί νικών και συνάμα συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Η Λίβερπουλ μένει να επιβεβαιώσει την κατάκτηση του τίτλου με μαθηματικό τρόπο και παίζει χωρίς άγχος, ενώ δεν θα έχει απουσίες, αφού επανέρχεται κάτω από τα γκολποστ (σ.σ. λογικά) και ο Άλισον. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι στο Μέρσεϊσάιντ και έχει πολλές ιδιαιτερότητες, οπότε τα “ζαχαρωτά” θέλουν να χαλάσουν το πάρτι των “κόκκινων” και θα τα δώσουν όλα. Πάμε στο γκολ γκολ.


Στουρμ Γκρατς- Λίντσερ

Η Στουρμ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δεν μπορεί να ορθοποδήσει με τίποτα στα πλέι-οφ της Α΄Αυστρίας. Από την άλλη, η Λίντσερ συνέτριψε την Στουρμ με 4-0 και θέλει να συνεχίσει με ανάλογο ρυθμό, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης.

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά προβλήματα στην άμυνα και οι φιλοξενούμενοι είναι δυνατοί στην επιθετική γραμμή, ενώ αναμένεται παιχνίδι με πολλές φάσεις και γρήγορο τέμπο. Έχουν λογική τα πολλά γκολ και πιστεύω ότι το σκορ θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Πάμε στο οβερ 2.5

 

Γαλατασαράι- Γκαζιαντέπ

Με ήττα επανήλθε στο Τουρκικό πρωτάθλημα η Γαλατασαράι, η οποία ήταν νωθρή και άχρωμη στην έδρα της Ριζεσπόρ, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 2-0.

Δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος, οπότε το τρίποντο είναι επιτακτική ανάγκη, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με την Μπασακσεχίρ, που θα κρίνει ουσιαστικά τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν.

Στον αντίποδα, η Γκαζιαντέπ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της με την αδύναμη Ανκαραγκουτσού και απογοήτευσε με την εικόνα της, ενώ παραδοσιακά δυσκολεύεται με την “Τσιμ Μπομ”. Μπορεί όμως να βοηθήσει στο σκορ, αφού παίζει με αφέλεια και δεν κυνηγάει κάτι βαθμολογικά. Πάμε στο οβερ.

ΠΗΓΗ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Αίολος Αγυιάς προέβη σε τρεις σημαντικές ανανεώσεις με παίκτες…
Cresta Posts Box by CP