Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα στο Βαγιαδολίδ η Σοσιεδάδ (3αδα)

0
Το στοίχημα έχει την τιμητική του ως είθισται κάθε Κυριακή και σήμερα μετά από μελέτη έχω εντοπίσει 3 παιχνίδια με αρκετά αξιόλογες αποδόσεις. Βασική μου επιλογή θα είναι η Σοσιεδάδ, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά πηγαίνει σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι της Βαγιαδολίδ.

Βαγιαδολίδ- Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ λοιπόν προέρχεται από την ευρεία νίκη στην έδρα της με 4-1 επί της Εϊμπάρ και βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, όντας από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Βαγιαδολίδ δεν θα κινδυνεύσει, έχει άλλωστε καλό υλικό, αλλά υποφέρει από σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, ενώ δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της, έχοντας μόλις 2 νίκες μέχρι ώρας. Την δεδομένη χρονική στιγμή οι φιλοξενούμενοι δείχνουν πιο πειστική εικόνα, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 με την Θέλτα στην Γαλικία και γενικότερα δεν έθελξαν με την απόδοση που είχαν. Πάμε στο Χ2 (Δ.Ε.) μαζί με οβερ 1.5 αγώνα.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 


Ουνιόν Βερολίνου- Κολωνία

Η Ουνιόν είναι πιο ποιοτική ομάδα σε σχέση με την Κολωνία και στην έδρα της έχει πανηγυρίσει 4 φορές, έχοντας 5 νίκες στην φετινή Μπουντεσλίγκα.

Η Κολωνία το πάλεψε εντός με την Άουγκσμπουργκ (1-1), αλλά έχει μαζέψει μόνο 8 βαθμούς και βρίσκεται βυθισμένη στην προτελευταία θέση.

Αν θέλει να “επιβιώσει”, κυνηγώντας την παραμονή επιβάλλεται να αποσπάσει τη νίκη, αν και η Ουνιόν δύσκολα θα λυγίσει. Όπως και να έχει οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να παίξουν επιθετικά και θα αφήσουν κενούς χώρους. Πάμε στο οβερ 2.5


Μαρσέιγ- Μπορντό

Μεγάλο ντέρμπι και το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής στο Σαμπιονά. Η Μαρσέιγ προέρχεται από 5 σερί νίκες και καταδιώκει την Παρί Σεν Ζερμέν και την κορυφή.

Πέρασε με επαγγελματικό τρόπο από την έδρα της Ανζέρ (2-0), χάρη σε γκολ των Σανσόν και Παγέ από το πρώτο μέρος. Η Μπορντό σκοράρει με άνεση και παίζει εξαιρετικά, αποδεικνύοντας στο 6-0 επί της Νιμ ότι έχει βρει ρυθμό και στοχεύει ψηλά.

Παίζουν αμφότεροι επιθετικά και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Θαρρώ πως δίχτυα όμως θα βρουν από 1 έστω φορά και οι δύο. Καλή επιλογή και με αξία το γκολ γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/pairnei-apotelesma-sto-valladolid-h-sociedad/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε η αυλαία στην 11η στροφή της Β΄κατηγορίας και το…
Cresta Posts Box by CP