Στοίχημα: Πρωταθλητής σε “θρίλερ” στην Νικαράγουα

0

Απόψε τα ξημερώματα θα διεξαχθεί η ρεβάνς του τελικού στην Νικαράγουα ανάμεσα σε Μανάγουα και Εστέλι και αναμένεται μεγάλη μάχη, μιας και το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1. Οπότε ο πρωταθλητής θα περάσει από “40 κύματα” και το παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες, αλλά και μία πρόταση, που συνοδεύεται από υψηλή απόδοση.

Μαναγούα–Ρεάλ Εστελί

1-1 λοιπόν το πρώτο παιχνίδι και όλα συνέβησαν μέσα σε 5 λέπτά. Στο 65΄η Εστέλι έκανε το 1-0, αλλά η Μαναγούα ισοφάρισε στο 69΄και απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν τερμάτισε στην κορυφή.

Έτσι απόψε έχει το πλεονέκτημα (κεκλεισμένων των θυρών), αλλά η Εστέλι δεν είναι τυχαία ομάδα και έχει έφεση στο να κάνει ευκαιρίες. Πόσο μάλλον όταν επιβάλλεται να ανοιχθεί για να σημειώσει τέρμα και να προσθέσει πίεση στην γηπεδούχο, που με την σειρά της θα βρει χώρους και θα κάνει γκολ.

Πολύ πιθανή και η παράταση, αλλά το γκολ γκολ είναι μία πολύ καλή περίπτωση και μπορεί να επιβεβαιωθεί, βάσει λογικής και πιθανοτήτων, αφού αναμετρούνται 2 αξιόλογες επιθέσεις. Γκολ γκολ λοιπόν πάνω από 2.00 στην bet365


Μπαλκάν- Αλτίν Ασίρ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Αλτίν με 2 σερί νίκες στην έδρα της, που την ανέβασαν στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του Τουρκμενιστάν, αφού πλέον μετράει 3-3-0.

Η Μπαλκάν από την άλλη δεν έχει βρει ρυθμό και μετά από τη νίκη επί της Σαγκαντάμ στην πρεμιέρα, έχει ηττηθεί 5 συνεχόμενες φορές. Έχει την χειρότερη επίθεση με 12 γκολ παθητικό και γενικά δεν πατάει καλά τουλάχιστον στο ξεκίνημα, βγάζοντας πολλές αδυναμίες.

Η Αλτίν μπορεί να κάνει και μόνη της το οβερ, υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας και θεωρώ ότι το παιχνίδι θα πάρει “άγρια” τροπή από νωρίς. Πάμε στο οβερ.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/62057/prwtathlitis-se-thriller-sthn-nikaragoua-2ada/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πολύ καλή χρονιά έκανε φέτος ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, όντας ο…
Cresta Posts Box by CP