Στοίχημα: Χαλ και Νότιγχαμ “καίγονται” για τη νίκη (3αδα)

0
Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους. Επιστρέφει με επιλογές σήμερα το στοίχημα, αφού οι Άγγλοι παίζουν μπάλα τέτοιες μέρες και το γιορτάζουν στο γήπεδο. Βέβαια έχουμε και αγωνιστική στο Βέλγιο με παιχνίδια που δίνουν ευκαιρίες.Πάμε στα σημερινά με βάση της στήλης μου το Χαλ- Νότιγχαμ Φόρεστ Προγνωστικά

Χαλ- Νότιγχαμ

Παλεύουν και οι δύο για είσοδο στα πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ, αλλά η φόρμα τους την δεδομένη χρονική στιγμή είναι αντίθετη.

Η Χαλ νίκησε με πειστική παρουσία και 3-0 την Μπέρμιγχαμ, δείχνοντας να συνέρχεται αγωνιστικά, ενώ η Νότιγχαμ έχασε με 2-1 στην έδρα της Χάντερσφιλντ και έμεινε μακριά από τις νίκες για 5ο διαδοχικό παιχνίδι πιστοποιώντας ότι βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση.

Παραδοσιακά όταν κοντράρονται οι δύο ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας, τα παιχνίδια έχουν ρυθμό και πολλά γκολ. Σήμερα λογικά θα δούμε παρόμοια εικόνα, αφού παράλληλα και οι μεν και οι δε χρειάζονται το “τρίποντο”.

Βάση της στήλης μου σήμερα το οβερ 2.5

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 


Έβερτον- Μπέρλνι

Η Έβερτον έμεινε αήττητη για 3ο σερί παιχνίδι και δείχνει βελτιωμένη, ενώ απόψε κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ο Κάρλο Αντσελότι, οπότε θα υπάρχει ενθουσιασμός και καλή ψυχολογία.

Η Μπέρνλι πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπόρνμουθ και βρίσκεται στο -4 από την Ευρώπη, οπότε θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό στο “Γκούντισον Παρκ” και μάλιστα είναι εξαιρετική επιθετικά, αν και αμυντικά έχει τα θεματάκια της.

Πάμε  στο γκολ-γκολ, αφού οι “εφοπλιστές” θέλουν νίκη στο ντεμπούτο Αντσελότι, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν με άγνοια κινδύνου και μπορούν να βρουν δίχτυα.


Σταντάρ Λιέγης- Γάνδη

Ντέρμπι στην Λιέγη με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του Βελγικού Πρωταθλήματος, όντας από τις ποιοτικές και δυνατές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Σταντάρ προηγήθηκε στην έδρα της Μπέβερεν, αλλά υπέστη καθίζηση στο τέλος και δέχθηκε 2 γκολ, για να ηττηθεί με 2-1, αποτέλεσμα που ήταν εκτός προγράμματος και έφερε προβληματισμό. Από την άλλη, η Γάνδη φιλοξένησε την Κλαμπ Μπριζ και η μπίλια έκατσε στο “Χ” (1-1), με την Γάνδη να έχει γενικότερα καλή παρουσία, αν και στην άμυνα δείχνει επιρρεπής στο λάθος.

Τα 8 τελευταία παιχνίδια Σταντάρ και Γάνδης έχουν γκολ γκολ και οβερ, αφού η φιλοσοφία των ομάδων είναι επιθετική και δεν δίνουν τόσο σημασία στα μετόπισθεν. Γκολ γκολ και οβερ θα επιλέξω και σήμερα.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/xal-kai-notigxam-kaigontai-gia-th-niki/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
"Φτωχή" σε γκολ και θέαμα ήταν η 15η στροφή της…
Cresta Posts Box by CP