Τελικός Κυπέλλου: 3/3 για τον Διαγόρα Βραχνεϊκων (2-0 το Πάτραι)

0

Χάρη σε τέρματα των Φώτη Γεωργαντόπουλου και Κίμη Αποστολόπουλου στο 61΄και 94΄αντίστοιχα ο Διαγόρας Βραχνεϊκων κατέκτησε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Αχαϊας.

Οι «μπλε» λύγισαν με 2-0 τον πρωταθλητή ΑΠΣ Πάτραι και μάλιστα κατακτούν το 3ο τρόπαιο σε ισάριθμες συμμετοχές σε τελικό.

Το Πάτραι ετοιμάζεται πλέον για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική, τα οποία θα ξεκινήσουν 7 και 8 Μαϊου, ενώ παραμένει στις 8 κατακτήσεις, όντας πολυνίκης στο Κύπελλο.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Δ. Σακελλαρόπουλος-Β. Γεωργούσης):Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Βλασόπουλος (92′ Σαρρής), Παπαδόπουλος (77′ Αποστολόπουλος), Σπανός (84′ Καράμπουλας), Γεωργαντόπουλος, Δ. Αλεξανδρής (77′ Σκεπετάρης)

ΑΠΣ Πάτραι (Σ. Σαρρής):Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Ιωάννου (79΄Φούφουλας), Γιαννόπουλος, Ζέλος, Παπαγεωργίου (72΄Δημητρακόπουλος), Αγριμάκης, Σαμπανέϊ (56′ Αλεξανδρής), Γεωργόπουλος, Γραμματικόπουλος, Μπακάλης (72′ Μιχαλόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική στον 1ο όμιλο και η 24η…
Cresta Posts Box by CP