Τον πρώτο λόγο οι Σκωτσέζοι

0

Με ακόμα ένα ταμείο συνέχισε τον Αύγουστο η στήλη μου και χθες πέρασε και το μακροχρόνιο στοίχημα με την Ίντερ να φτάνει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι όσοι είχατε υπομονή και με ακολουθήσατε στην έμπνευση με τους “νερατζούρι” πανηγυρίζετε από χθες και μετά την συντριβή της Σαχτάρ από το σύνολο του Αντόνιο Κοντε με 5-0. Με Τσάμπιονς Λιγκ θα πάμε σήμερα και με βάση το ματς στο “Σέλτικ Παρκ”.

 

Σέλτικ-Ρέικιαβικ

Ανοίγει η αυλαία στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και η Σέλτικ υποδέχεται στην έδρα της την ΚΡ Ρέικιαβικ. Το ματς είναι νοκ άουτ και οι Σκωτσέζοι έχουν τον πρώτο λόγο. Αν επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους δύσκολα θα βρεθούν προ εκπλήξεως, αν και οι φιλοξενούμενοι έχουν δώσει 9 ματς στην Ισλανδία για το πρωτάθλημα και έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας, παρότι η Σέλτικ σκόνταψε στην έδρα της Κιλμάρνοκ με 1-1 και προβλημάτισε. Οι Ισλανδοί δεν είναι τόσο κακοί, ίσα ίσα που στο πρωτάθλημα τους έχουν υψηλές βλέψεις και πάνε καλά, αλλά η εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Χαφναρφιόντουρ αποτελεί πισωγύρισμα και έβγαλε αδυναμίες για την ομάδα. Οι Κέλτες θα προκριθούν, η Ρέικιαβικ δεν πρόκειται να κλειστεί στο καβούκι της και έτσι θα δούμε γκολ. 4-6 γκολ λοιπόν στον Stoiximan

 

Λειψία  – Παρι Σεν Ζερμέν

Η Λειψία πέταξε εκτός την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 και έκανε την έκπληξη, αλλά απέδειξε ότι έχει εξαιρετικό σύνολο και χρήζει προσοχής.

Από την άλλη, η Παρί για 90 λεπτά έβλεπε την 4αδα να απομακρύνεται, αλλά με 2 γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να λυγίσει την Ατάλαντα και πλέον έχει σούπερ ψυχολογία, θέλοντας επιτέλους να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Το ματς αναμένεται να έχει καλό ρυθμό. Άλλωστε κανένας από τους 2 δεν αρέσκεται στο παθητικό παιχνίδι και ποντάρει στην μεσοεπιθετική γραμμή, όπου υπάρχει ποιότητα. Έχει λογική το γκολ γκολ μαζί με Οβερ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την 2η μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Εθνικός/Πολύτεκνος Πατρών και ενισχύει…
Cresta Posts Box by CP