Τραπέζι στον Ρωμανό πριν την επίσημη…σέντρα!

0
Ο Ρωμανός θα επιδιώξει μια νέα αισιόδοξη προσπάθεια την φετινή σεζόν στην Γ΄κατηγορία, θέλοντας να ξεχάσει όσα βίωσε πέρυσι, όντας τελευταίος στον 1ο όμιλο της κατηγορίας.

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ και την διοίκηση θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό και ήδη τα δεδομένα στον τρόπο οργάνωσης και δουλειάς δείχνουν να βελτιώνονται.

Πριν από την σέντρα σε Κύπελλο (7/10 με Πυρσό) και πρωτάθλημα (11/10 με Αίαντα), η ομάδα του «βουνού» έκανε τραπέζι στο κατάστημα Jim k Din’, ενώ από την διοίκηση τιμήθηκε ο ποδοσφαιριστής του σωματείου, Θόδωρος Νικολόπουλος, για τα 17 χρόνια προσφοράς του. Παράλληλα η ομάδα ευχαρίστησε θερμά και τους χορηγούς-υποστηρικτές της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα του Ρωμανού έκανε τραπέζι ‘στην οικογένεια «Jim k Din» και ευχαριστούμε θερμά για την πολύ ζέστη υποδοχή τους μαζί με τα εξαίρετα φαγητά και εδέσματα που μας πρόσφερε.

Στο τραπέζι από την διοίκηση μας τιμήθηκε και ο ποδοσφαιριστής μας Νικολόπουλος Θεόδωρος για τα 17 χρόνια του στην ομάδα μας. Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας, που μας παρέχουν τα πάντα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Οι χορηγοί μας είναι:

Μύλοι Αχαϊας του Σοφοκλή Μπίττα

Κουρείο Mens Lobby (Γιάννης Καρατουλιώτης)

Revoil Vlahos Groups

Οινοποιείο Αχαϊα Ρωμαός (Θέμης Τζουραμάνης)

Οπωροπωλείο Αγγελόπουλος Γιώργος

Μπακάλικο της Γειτονιάς (Γιάννης Νικολετόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Οκτώ ομάδες προκρίθηκαν στην 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά…
Cresta Posts Box by CP