Α΄κατηγορία: Το πρόγραμμα και οι εκτιμήσεις της 2ης αγωνιστικής!

0
Συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο η δράση στην Α΄κατηγορία και τα παιχνίδια στους 2 ομίλους συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Όπως και στην εκπομπή “ΓκολκαιPicknRoll”, που σε λίγες ημέρες θα εκπέμπει ραδιοφωνικά για 4η σεζόν, έτσι και φέτος, θα κάνουμε τις καθιερωμένες προβλέψεις για την εκάστοτε αγωνιστική, σε ένα άρθρο που πάντα έχει απήχηση και μας το ζητήσατε και φέτος.

Υ.Γ.: Δεν έχουμε σκοπό να θίξουμε καμία ομάδα, σαν topikonews.gr και σαν “ΓκολκαιPicknRoll”. Δεν υπάρχει προτίμηση ή κάτι άλλο απέναντι σε κάποια ομάδα και οι εκτιμήσεις γίνονται με βάση την φόρμα, το προσωπικό ένστικτό και γενικότερα λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομίλων και οι εκτιμήσεις: (2η αγωνιστική)

Α΄ΟΜΙΛΟΣ (Σάββατο 3/10- 16:30)

Αναγέννηση Πατρών- Πανμοβριακός  (Ζαρουχλείκων- Σαμαρτζής)

Δύσκολη η χρονιά για την Αναγέννηση με πολλά νέα παιδιά και θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Ο Πανμοβριακός θα παλέψει για το 2στα2, έπειτα από τη νίκη με τον Δία και είναι πιο έμπειρος και έτοιμος. Λογικά 2.

Εθνικός/Πολύτεκνος Πατρών- Ατρόμητος Πατρών (Κ.Ζάρρας-  Καλύβας)

Ο Ατρόμητος λύγισε στο 94΄την Δόξα Νιφορείκων και δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες και με τον Εθνικό Πατρών. Οι «μπλε» ηττήθηκαν από τον Αχαιό στην πρεμιέρα με 3-0 και ίσως οι φιλοξενούμενοι είναι πιο κοντά στη νίκη. Χ2.

Ίκαρος Πετρωτού- Αχαιός Σαρ.  (Πετρωτού- Πράνταλος)

Ο Αχαιός έδειξε καλά στοιχεία στη νίκη επί του Εθνικού και ο Ίκαρος άντεξε για 60 λεπτά στην Παραλία με την Δόξα, χάνοντας εν τέλει με 4-1. Έχει πολλά ταλαντούχα παιδιά και ενέργεια στο παιχνίδι του, αλλά δεν διαθέτει εμπειρία. Εύκολα ή δύσκολα 2.

Λιμνοχώρι- Δόξα Παραλίας  (Λιμνοχωρίου- Ανδριανός)

Αμφίρροπη μάχη με τις δύο ομάδες να μπαίνουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Στο 95΄πήρε το τρίποντο από την Πάτρα 2005 το Λιμνοχώρι, καλή η εικόνα της Παραλίας απέναντι στον Ίκαρο Πετρωτού. Ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε. 12 (Δ.Ε.)

Κυριακή (4/10- 16:30)

 Δίας- Δόξα Χαλανδρίτσας («Κ.Ζάρρας»- Τηλιγάδας)

Ο Δίας ήταν μαχητικός στον Ριόλο με τον Πανμοβριακό και έχασε με 2-1. Η Δόξα Χαλανδρίτσας μπήκε δυνατά με τον Πήγασο, προηγήθηκε με 2-0, αλλά υπέστη ήττα με 5-2. Πιστεύω ότι ο Δίας δεν θα χάσει. 1Χ.

Δόξα Νιφορ.- Πήγασος Μπεγ. (Νιφορείκων- Χρονάς)

Από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια στην 2η στροφή. Πολύ συμπαγές σύνολο η Δόξα Νιφορείκων, που λίγο έλειψε να «τσιμπήσει» πόντο από τον Ατρόμητο. Πολύ καλή εκκίνηση του Πήγασου με 5-2 κόντρα στην Χαλανδρίτσα και μία «δεμένη» ομάδα. Χ.

Πάτρα 2005- Αστέρας Τσουκαλείκων (Α.Κάνιστρας- Σαφαρίκας)

Και εδώ αναμένεται μεγάλη μάχη. Η Πάτρα 2005 έπεσε μαχόμενη στο Λιμνοχώρι με 3-2 σο 95΄και ο Αστέρας δεν είχε πρόβλημα (3-0) με την Αναγέννηση. Αμφότεροι έχουν ομοιογένεια και καλή χημεία στα ρόστερ τους και το ματς είναι δύσκολο για προβλέψεις. .

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Σάββατο 3/10- 16:30)

Δαβουρλής- Καλάβρυτα  (Αχιλλέα (Αγυιάς)- Αθανασόπουλος)

Ο Δαβουρλής ήταν ανταγωνιστικός στο παιχνίδι με τον Κεραυνό, έχασε πέναλτι και τελικά ηττήθηκε με 5-3. Τα Καλάβρυτα ηττήθηκαν εντός έδρας από το Άνω Καστρίτσι, παρότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από νωρίς και δεν το εκμεταλλεύτηκαν. Θα πάω με την έδρα. 1.

Αναγέννηση Ψαθοπ.- Αετός Πατρών  (Ρίου- Καδδάς)

Δύσκολο παιχνίδι για τον Αετό Πατρών. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν με νίκη επί της Θύελλας Αιγίου με 3-1, αλλά οι γηπεδούχοι θέλουν να αντιδράσουν, έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι των νεοφώτιστων με τον Αετό Ρίου (2-0). Θα έχουμε νικητή. 12 (Δ.Ε.)

Αιγείρα/Ακράτα- Αετός Ρίου (Ακράτας- Οικονόμου)

Η Αιγείρα/Ακράτα έχει ενισχυθεί, αλλά έκανε μεταγραφές προς το τέλος της προετοιμασίας και ίσως χρειαστεί χρόνο. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα στο Προάστιο από την Νίκη με 2-0. Στον αντίποδα, ο Αετός Ρίου βγάζει πείσμα και πάθος και η νίκη με 2-0 επί της Αναγέννησης Ψαθοπύργου ήταν «ένεση» στην αυτοπεποίθηση του. Χ.

Άρης Πατρών- Νίκη Προαστ.  (19:00- Α.Κάνιστρας- Παπαδόπουλος)

Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στους 2 ομίλους. Με τρίποντο ξεκίνησαν και οι δύο, με τον Άρη να ξεπερνάει άνετα τον σκόπελο του ΑΠΟ Αρόης (4-0) και την Νίκη να κάμπτει την αντίσταση της Αιγείρα/Ακράτας με 2-0. Πολύ καλές ομάδες και με υψηλές προσδοκίες, αναμένεται ματς-φωτιά. 1Χ.

ΚΥΡΙΑΚΗ (4/10-16:30)

Θύελλα Αιγίου- Ηρακλής Πατρών  (Αιγίου- Ρουμπάνης)

Ηττήθηκαν στην 1η αγωνιστική. Η Θύελλα Αιγίου είχε παράπονα από την διαιτησία στο 3-1 με τον Αετό Πατρών, ενώ ο Ηρακλής υπέκυψε στην ανωτερότητα του Πάτραι (3-0) που σκόραρε όλα τα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Ομάδα-έδρας η Θύελλα, θα το παλέψει ο Ηρακλής και θα προσπαθήσει για θετικό αποτέλεσμα, αλλά ίσως παίξει ρόλο η έδρα. 1.

ΑΠΟ Αρόη- Κεραυνός Αγ. Βασιλείου  (Πετρωτού- Μαχαίρας)

Εδώ υπάρχει φαβορί και είναι ο Κεραυνός. Μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και ποιότητα στο ρόστερ ενάντια στην Αρόη, που έχει κάνει πολλές προσθήκες και κυρίως με νέα παιδιά. Λογικά 2.

Άνω Καστρίτσι- ΑΠΣ Πάτραι  (Ρίου- Φωκάς)

Δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς για το Πάτραι. Ναι μεν είναι φαβορί απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα του Βασίλη Μπαλατή, αλλά το Άνω Καστρίτσι έχει ψυχολογία, μετά το «2» στα Καλάβρυτα και θέλει να σταθεί εμπόδιο στην ομάδα του Σταμάτη Σαρρή. Θα πάω στο 2, αλλά το παιχνίδι κρύβει παγίδες για τους φιλοξενούμενους.

Του Γιάννη Γεωργακόπουλου

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ρωμανός θα επιδιώξει μια νέα αισιόδοξη προσπάθεια την φετινή…
Cresta Posts Box by CP