Φιλικά και συμπεράσματα για τις περισσότερες ομάδες

0
Πολλά τα φιλικά τεστ το διήμερο στα γήπεδα της Αχαΐας που στόχο έχουν να βάλουν στο «κλίμα» τις ομάδες ενόψει σέντρας…

Πολλά φιλικά διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο -ιδιαίτερα το Σάββατο- για τις ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας.

Οι σύλλογοι ανεβάζουν σταδιακά «στροφές», αφού οι προετοιμασίες οδεύουν προς την ολοκλήρωση τους, μιας και οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας κι αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή θα ριχθούν στην μάχη στις 25-26 Σεπτεμβρίου.

Η «Match» έριξε τα δίχτυα της σε διάφορα γήπεδα και αλίευσε αρκετά στοιχεία από τις πιο σημαντικές φιλικές μάχες, με τα σκορ να μην παίζουν σημαντικό ρόλο την συγκεκριμένη εποχή, αφού αφενός τα πόδια των αθλητών είναι «βαριά» και αφετέρου καταγράφηκαν πολλές απουσίες, μιας και το επίπεδο είναι ερασιτεχνικό και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο για πολλούς εκ των ποδοσφαιριστών.

Νίκες για Άρη, Ατρόμητο και Κεραυνό

Με επιτυχία στέφθηκαν τα φιλικά παιχνίδια των Άρη Πατρών, Ατρόμητου Πατρών και Κεραυνού Αγίου Βασιλείου.

Η ομάδα των Προσφυγικών λύγισε την Δόξα Παραλίας στο «Α.Κάνιστρας» με 2-0, χάρη σε τέρματα των Αγγελή και Κουτρούμπα, με τον τελευταίο να είναι και το πιο «φρέσκο» μεταγραφικό απόκτημα του Θανάση Παπουτσή.

Ο Ατρόμητος αντιμετώπισε τον Δία και επιβλήθηκε με γκολ του Νάσου Αναγνώστου, ενώ ο Κεραυνός πέρασε από το «Φ.Αραβαντινός», με το τέρμα του Γιάννη Σπανού να κάμπτει την αντίσταση της Θύελλας Πατρών.

Μοιρασιά στο Ρίο

Αετός Ρίου και Εθνικός Πατρών διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων».

Το ματς είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο. Η ομάδα του Αντώνη Ζήκου πήρε προβάδισμα στο 41΄με τον Στάμο, αλλά η έτερη των Βύρωνα Καραβία και Θόδωρου Νικολακόπουλου έφερε το ματς στα ίσια με «δράστη» τον Κακαφώνη (73΄).

Στα Βραχνέικα, ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων «καθάρισε» από το πρώτο μέρος τον Πήγασο, ο οποίος παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις και έχασε και πέναλτι (απέκρουσε ο Σουτζόγλου). Τα γκολ των «νερατζούρι» σημείωσαν οι Μπίστιχας, Θεοδωρόπουλος και Καραχάλιος.

 Νέα επικράτηση για Ατρ. Λάππα

Μπορεί να αναβλήθηκε το τουρνουά της Αχαϊκής, ελέω πανδημίας, αλλά οι ομάδες της Δυτικής Αχαΐας δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Ο Ατρόμητος Λάππα υπέταξε τον Πανμοβριακό με 2-1.

Η ομάδα του Ριόλου προηγήθηκε με τον Αριστείδη Κάτσενο, αλλά οι «βυσσινί» ανέτρεψαν το σκορ με τον Νίκο Φραγκούλια (32΄) και πέναλτι του Ανδρεόπουλου στο 90΄. Αχαϊκή και Λιμνοχώρι έκοψαν το καρπούζι στην μέση (1- 1).

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Κωστούρο (22΄), αλλά ο Λαζανάς με εξαιρετικό φάουλ (55΄) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εφημερίδα Match Αχαϊας (6/9/2021)

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον πολύπειρο στόπερ, Αντώνη Αθανασόπουλο, ανακοίνωσε ο Πήγασος Μπεγουλακίου και…
Cresta Posts Box by CP