Στοίχημα : Βγάζει κόπωση η Τορίνο με Σασουόλο

0

Επιστροφή στα ταμεία χθες είχε η στήλη μου με 3 σημεία με μεγάλες αποδόσεις, που επιβεβαιώθηκαν και όσοι με εμπιστευτήκατε…καλοφάγωτα. Πάμε στα σημερινά σε ένα κουπόνι που έχει ευκαιρίες και για ακόμα μία φορά θα κυνηγήσω τα γκολ, με την βασική επιλογή να απορρέει από το ματς Τορίνο-Σασουόλο.


Τορίνο- Σασουόλο

Η Τορίνο ηττήθηκε την Πέμπτη εντός από την Γουλβς με 3-2 και έδωσε ένα επίπονο και απαιτητικό παιχνίδι, οπότε απόψε ενδέχεται να βγάλει κούραση.

Η Σασουόλο παραμένει αποτελεσματική στην επιθετική γραμμή και έδειξε θετικά δείγματα γραφής στα φιλικά προετοιμασίας, οπότε μπορεί να βρει δίχτυα στο Τορίνο, με την άμυνα των γηπεδούχων να δείχνει ασταθής. Αν μπει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μπορεί να πάει οπουδήποτε.

Γκολ γκολ και το δυνατό σημείο της στήλης μου για σήμερα.


Γουλβς- Μπέρνλι

Η Γουλβς πέρασε με εμφατικό τρόπο από την έδρα της Τορίνο (3-2) και βάζει πλώρη για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπέρνλι έχασε δύσκολα εκτός από την Άρσεναλ με 2-1 και στην πρεμιέρα συνέτριψε την Σαουθάμπτον με 3-0, δείχνοντας σταθερή και ποιοτική εικόνα, οπότε σήμερα μπορεί να “χτυπήσει” στο “Μολινό”, βρίσκοντας δίχτυα. Θα είναι ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα έχουν τις ευκαιρίες τους, ωστόσο η Μπέρνλι είναι ικανή να εκμεταλλευτεί την κούραση των “λύκων”.

Ακόμα ένα αξιόλογο γκολ γκολ σε καλή τιμή.


Μπαρτσελόνα- Μπέτις

Με το αριστερό μπηκαν οι δύο ομάδες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού η Μπαρτσελόνα έχασε με 1-0 στην έδρα της Μπιλμπάο και η Μπέτις σκόνταψε εντός από την παθιασμένη Βαγιαδολίδ (ήττα με 2-1).

Σίγουρα οι “μπλαουγκράνα” δεν γίνεται να κάνουν νέα γκέλα και έχουν προβάδισμα για τη νίκη, οπότε θα μπουν πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, για να “καθαρίσουν” από νωρίς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πέρυσι είχαν επικρατήσει με 4-3 στο “Καμπ Νου” και γενικότερα βάζουν δύσκολα στον Μέσι και την παρέα του, οπότε ίσως σκοράρουν.

Πάμε στο οβερ 3.5, περιμένοντας πολλά γκολ και καλό τέμπο στο παιχνίδι.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/bgazei-kopwsi-h-torino-me-sasouolo/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δεν ήταν καλή η εβδομάδα Ευρώπης για την στήλη μου,…
Cresta Posts Box by CP