Αστέρας Λεοντίου: Μία “σταχτοπούτα” στα γήπεδα της Α΄κατηγορίας

0
Ο Αστέρας Λεοντίου είναι νεοσύστατο σωματείο (2019), αλλά από τη νέα σεζόν θα λάβει μέρος στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας.  

Άφησε στο -1 τις Καμάρες και τον Ηρακλή Πατρών, με 17 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 26 ματς, με τον Διονύση Βαλσαμή να «χτίζει» ένα σύνολο με πολλές λύσεις. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Αντώνης Μπάλλας (8 γκολ), ενώ πείρα πρόσφεραν οι Γελάσιος, Μαργαλιάς, Παπαδάτος, Αβραμόπουλος, Λιακόπουλος, Μπαλασόπουλος, Ντεντόπουλος, Μαράτος, Σταμόπουλος κ.ά., ενώ και οι νεαροί παίκτες είχαν σταθερή απόδοση. 

Το ρόστερ: 

Παπαδάτος, Μαργαλιάς, Αβραμόπουλος, Μπάλλας, Πύργας, Σίψας, Σολωμός, Γεωργαντόπουλος, Γελάσιος, Σταμόπουλος, Μαράτος, Ντεντόπουλος, Μπαλασόπουλος, Σκόνδρας, Καραθανάσης, Λιακόπουλος, Κατσούρης, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαθωμάς, Κριλής, Στασινόπουλος, Κορκόντζηλας, Καρβελάς, Ντουλάι, Κουρής, Παναγιωτακόπουλος, Γασπαρινάτος, Παπαναγιώτου, Νταφογιάννης.

Δ.Παπαδάτος: «Είδαμε ότι μπορούσαμε»  

Ο έμπειρος άσσος του Αστέρα Λεοντίου, Δημήτρης Παπαδάτος, τόνισε τα εξής: «Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή, αλλά στη συνέχεια είδαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε ψηλά.  

Παρά τις αναποδιές στηριχθήκαμε στο οικογενειακό κλίμα που υπήρχε, έχοντας διάρκεια και πάθος στο παιχνίδι μας. Στο φινάλε κάναμε 7 νίκες σε ισάριθμα ματς, κάτι που ήταν δύσκολο, αλλά δεν ήμασταν προσηλωμένοι στο στόχο μας και εν τέλει τα καταφέραμε δικαίως». 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Για 3η χρονιά, ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, διεξήχθη το φιλικό…
Cresta Posts Box by CP